Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on valittu vuoden 2020 parhaaksi kaupaksi hintavertailupalvelu Hintaopas.fi:n tuoreessa kilpailussa.

Tänä vuonna Jimm’s voitti koko kilpailun ja sai Vuoden paras kauppa 2020 -arvonimen. Suomessa toimivien yli 800 verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot kokoavan hintavertailupalvelu Hintaopas.fi:n kilpailussa oli kuusi eri sarjaa, joista Jimm’s voitti koko kilpailun lisäksi suositun Pelit ja pelikonsolit -sarjan.

Tänä vuonna vuoden paras kauppa valittiin uudella tavalla. Yhden äänen sijaan Hintaopas.fi pyysi kuluttajien mielipidettä ja arviota kaupoista. Arvostelemalla käyttämäänsä kauppaa kuluttaja tuki niitä kilpailussa ja auttoi samalla muita tekemään parempia ostopäätöksiä. Jokainen arvostelu kerrytti myös lahjoitussummaa Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen. Lisäksi kilpailun nimi vaihdettiin Vuoden verkkokaupasta Vuoden parhaaksi kaupaksi, koska monilla verkkokaupoilla on myös kivijalkakauppa.

”Nöyrät kiitokset asiakkaillemme ja kaikille, jotka ovat meitä arvioineet Hintaoppaassa”, sanoo Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Etenkin tämän vuoden poikkeuksellisen tilanteen myötä asiakaspalvelumme on noussut entistä suurempaan arvoon ja kontaktimäärämme ovat kasvaneet merkittävästi. Olemme kasvaneiden yhteydenottojen hallitsemiseksi panostaneet niin henkilöresursseihin kuin työtä helpottavaan tekniikkaan. Tämä on selvästikin kannattanut, koska asiakkaamme ovat arvostaneet palveluhenkisyyttämme.”

”Arvosteluja tarkastellessa huomaa, että kuluttajat nostivat ensiarvoisen tärkeiksi asioiksi tuotteen nopean toimituksen, asiakaspalvelun, valikoiman sekä tietysti hinnat. Näiden tekijöiden balanssi on Jimm’s PC Storella kohdallaan ja asiakaskokemukset ovat olleet kokonaisuudessaan erinomaisia”, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Lisätietoja
www.jimms.fi
https://hintaopas.fi/vuoden-verkkokauppa
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsNXYKUAnQSwAj0bow?e=4AEh5e (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2019 liikevaihto oli 57,3 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli 54 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.