Boston Distribution tuo myyntiin ainutlaatuisen modulaarisesti muokattavan Insta360 ONE R Ultimate -kamerapaketin, joka sopii myös ammattilaiskäyttöön vaihdettavien Leica- ja 360-linssien, monipuolisten tarvikkeiden sekä päivitettyjen kuvausominaisuuksien ansiosta.

Nykyään yhä useampi aloittaa valo- tai videokuvausharrastuksensa älypuhelimella. Vähääkään vaativammassa käytössä puhelimen kameran rajat tulevat hyvin nopeasti vastaan, jolloin on luontevaa siirtyä seuraavalle tasolle. Kun kameralta vaaditaan monipuolisia kuvausominaisuuksia, hyvää akunkestoa, laajennettavuutta ja erilaisia linssejä, nousee helposti esiin kysymys kuinka monta kameraa ammattilaistason kuvaamiseen oikein tarvitaan.

Modulaarinen Insta360 ONE R Ultimate on äärimmäisen monipuolinen toimintakamerapaketti, joka tarjoaa laajennettavuutta, räätälöitävyyttä ja suorituskykyistä toimintavarmuutta yhdessä ja samassa kamerakokonaisuudessa. Olipa kyse laadukkaista valokuvista, 360-asteisesta kuvaamisesta, laajakuvaotoksista tai vauhdikkaista tilannevideoista, Insta360 ONE R Ultimate on täydellinen kokonaisuus sekä vakavaan harrastamiseen että ammattilaiskäyttöön. Mikä parasta, kamera tarjoaa kaikki ominaisuudet aivan eri hintaluokassa kuin perinteiset ammattilaislaitteistot.

Kevyen ja kompaktin Insta360 ONE R -toimintakameran rungon muodostavat akkualusta ja koko laitteen älykkyyden sisältävä näyttömoduuli. Näytön voi halutessaan kääntää kuvaussuunnasta riippuen kuvaajan suuntaan. Runkoon voi kiinnittää erilaisia linssimoduuleja, joiden avulla on helppo kuvata tavallisia tai 360 asteen videoita ja valokuvia. Yhden tuuman kuvasensorilla varustettu Leica-linssimoduuli kykenee kuvaamaan huippulaatuisia 5.3K-tarkkuuksisia HDR-videoita tai 19 megapikselin HDR-valokuvia. Kaksilinssinen 360 asteen linssimoduuli kuvaa puolestaan 5.7K-tarkkuuksisia 360 asteen videoita tai 12 megapikselin valokuvia.

Luovuuden kannalta mikään ei päihitä kaksilinssistä 360 asteen kameraa. Se mahdollistaa videoiden kohdistamisen ja leikkaamisen monipuolisesti jälkikäteen mihin suuntaan tahansa. Näin toiminta pysyy aina näkyvissä ja kameralla voi toteuttaa erikoisia kuvakulmia, kuten kuvauskopterin kaltaisia ilmakuvia. Kameran tekoäly osaa myös analysoida videon mielenkiintoisimmat kohdat tai vauhdikkaimmat hetket automaattisesti ja tallentaa niistä lopullisen videon. Yhteen suuntaan kuvatuissa kohtauksissa 360 asteen kamerasta tallennettu tavallinen video ei kuitenkaan laadullisesti pärjää yhden linssin laatukameralle. Siksi Leica-linssimoduuli tulee tarpeeseen omilla vahvuuksillaan. Leica-linssimoduuli on aivan omassa luokassaan kuvanlaadun, väritoiston ja hämäräkuvauksen suhteen.

Videoiden ja valokuvien tasapainottamiseen Insta360 ONE R hyödyntää ainutlaatuista FlowState-kuvanvakausta, jonka ansiosta kuva pysyy selkeänä ja terävänä kovassakin liikkeessä. Muutenkin kamera tarjoaa kattavan valikoiman kuvaamista helpottavia ominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi parannettu hämäräkuvaus, HDR-kuvaus ja parannettu värikylläisyys. Kamera on myös vedenpitävä viiden metrin syvyyteen asti ja siihen voi hankkia erikseen sukelluskotelon, joka mahdollistaa kuvaamisen jopa 60 metrin syvyydessä.

Kamerassa on myös laadukas stereomikrofoni äänentallennukseen. Se tukee myös langattomia Apple Airpods -kuulokkeita äänentallennukseen. Kameraan on lisäksi erikseen hankittavissa ulkoisia mikrofoneja tukeva 3,5 millimetrin audioadapteri.

Tiheästi erilaisin ohjelmistopäivityksin ja lisätarvikkein päivittyvä kamera mukautuu moneen käyttöön. Kamera soveltuu perinteisen valo- ja videokuvauksen lisäksi erittäin hyvin myös monipuoliseksi webkameraksi. Tämä mahdollistaa monenlaisia erilaisia käyttötapoja, kuten esimerkiksi palaveritilan webkamerana toimimisen. Samalla kamera soveltuu erinomaisesti myös ammattilaistason videostriimaukseen. Tämä onnistuu sekä perinteisellä linssillä että ainutlaatuisella 360 asteen kuvalla.

Kameraohjelmiston ammattilaistason vakautus- ja leikkausominaisuudet tekevät videokuvasta tasaista ja laadukasta kädenkäänteessä. Lopputulosta voi jatkokäsitellä Final Cut Pro X- ja Adobe Premiere Pro -ohjelmistolaajennuksilla.

Insta360 ONE R Ultimate -pakettiin kuuluu kamerarunko, Leica-linssimoduuli, 360 asteen linssimoduuli, kaksi akkua, kuvausvarsi, 32 gigatavun Micro SD -muistikortti, linssisuoja ja kamerakiinnike. Kuvausvarrella voi kuvata monenlaisia luovia toimintavideoita ja kuvia helposti. Taitava kuvaaja onnistuukin luomaan kuvausvarrella kuvattaessa jälkeä, joka näyttää kuin ulkopuolisen kuvaajan tai vieressä lentävän kuvauskopterin kuvaamalta. Kameran ohjelmisto osaa poistaa varren näkyvistä automaattisesti.

Insta360 ONE R on suunniteltu täydellisesti muokattavaksi ja monipuoliseksi kuvaustyökaluksi kaikille luoville kuvaajille, urheilu- ja toimintakuvaajille sekä seikkailijoille, jotka haluavat huippulaadukkaita videoita ja valokuvia mahdollisimman joustavasti pienessä koossa.

Hinta ja saatavuus
Insta360 ONE R Ultimate on saatavana välittömästi 899 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Kameraan voi hankkia monenlaisia lisätarvikkeita joko yksittäisinä tuotteina tai eri käyttötarpeisiin rakennettuina valmiina paketteina. Näitä ovat audioadapterin lisäksi muun muassa monet jalustat, suojukset, kiinnikkeet ja kuvausvarret.

Lisätietoja
www.insta360.com/product/insta360-oner_1inch-edition
www.boston.fi
https://youtu.be/b8dsssSi4Aw (esittelyvideo)
http://bit.ly/2sMoSUB (tuotekuvia)

Insta360
Insta360 on maailman johtava 360 asteen kameroiden valmistaja. Insta360-kamerat auttavat ihmisiä jakamaan kokemuksensa täydellisillä elokuvamaisilla videoilla, jotka ympäröivät katsojansa ajasta ja paikasta riippumatta. Insta360-kameralla kuluttajat ja ammattikäyttäjät voivat kuvata korkeatarkkuuksisia 360 asteen valokuvia ja videoita, jotka on helposti katsottavissa suoratoistona tai tallenteina eri sosiaalisen median alustoilla. Virtuaalilaseilla katsotut Insta360-kokemukset voivat viedä katsojansa paikkoihin ja hetkiin, joita he eivät ole koskaan aiemmin edes kuvitelleet näkevänsä. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.insta360.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.