Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store aloittaa yhteistyön KOVA Esports -kilpapeliorganisaation kanssa.

Yhteistyö mahdollistaa KOVA Esportsille entistä ammattimaisemmat puitteet Helsingissä sijaitsevaan uuteen tilaan. Siellä tulee olemaan kahden harjoitustilan lisäksi oleskelutila, striimaushuoneita sekä podcast- ja kuvausstudiot. Myöhemmin tänä vuonna tiloissa tullaan järjestämään erilaisia peli-iltoja sekä aktiviteetteja niin nuorille kuin eri yhteistyötahoille. Jimm’s PC Storelle yhteistyö mahdollistaa entistä laajemman pelaajayleisön tavoittamisen sekä pääsyn täysin uudenlaiseen sisältöön.

”Huikea fiilis päästä tekemään yhteistyötä Jimm’sin kanssa”, kommentoi toimitusjohtaja Tom Kaskinen. ”Heistä huokuu halu olla kehittämässä e-urheilua Suomessa. Yhteistyö tulee olemaan varmasti näkyvä osa KOVAn tekemistä ja siitä saa osansa varmasti koko Suomen peliyleisö. Erityisesti meillä mahdollistuu toiminnan järkevä laajentaminen sekä toiminnan keskittäminen yhteen tilaan, jossa voimme tuottaa sisältöä sekä harjoitella täysipäiväisesti.”

Yhteistyö tulee näkymään jo tulevana perjantaina 14.10.2022 klo 19.00 alkaen, kun Jimm’sin perinteiset striimivalvojaiset käynnistyvät jälleen. KOVA on mukana tapahtumassa vieraana. Luvassa on lisäksi huipputarjouksia, keskustelua, pelaamista ja rauta-aiheista ohjelmaa. Nämä pari kertaa vuodessa järjestettävät etätapahtumat nauttivat suurta suosiota tietokone- ja peliharrastajien keskuudessa ja niihin osallistuukin tuhannet Jimm’s PC-Storen seuraajat. Tapahtuman juontaa e-urheilupiireistä tuttu kommentaattori Matti “CastByCopter” Korvenmaa. Striimivalvojaisia voi seurata suorana lähetyksenä Jimm’s PC-Storen YouTube-kanavalla osoitteessa www.youtube.com/user/JimmsPC.

Striimivalvojaisten jälkeen yhteistyö näkyy KOVAn ja Jimm’sin arjessa. Luvassa on uusia striimaajia, monenlaista sisältöä sekä taustamateriaalia KOVAn uusista tiloista. Yhteistyö tuo mukanaan myös uudenlaista pelattavaa sekä säännöllisiä arvontoja, joissa kaikilla on mahdollisuus voittaa niin lahjakortteja kuin laadukkaita tuotepalkintojakin.

Jimm’s PC-Store tunnetaan suomalaisessa e-urheilussa erinomaisesti, sillä yritys on jo pitkään tehnyt yhteistyötä useiden alan organisaatioiden kanssa.

”Tuemme KOVAn myötä nyt kaikkia aktiivisimpia kotimaisia kilpapeliorganisaatioita”, kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula. ”Teemme näiden tiimien kanssa pitkäjänteistä työtä suomalaisten peliyhteisöjen, vastuullisen pelaamisen ja nuorisotyön kehittämiseksi.”

Lisätietoja
www.jimms.fi
www.kova.gg
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMtZK1EaSWrDNIlkdQ?e=pxr9sg (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2021 liikevaihto oli noin 70 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli yli 60 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.