Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft on solminut yhteistyön eurooppalaisen CUPRA-automerkin kanssa.

Ilmaiseksi pelattavan Trackmania-ajopelin painovoimaa uhmaavat, vauhdikkaat ja mielikuvitukselliset radat saavat seurakseen uutta sisältöä. Uutta ovat tyyliltään ainutlaatuiset radat ja yhteistyön mukana tulevat CUPRA-teemaiset autokoristeet sekä täysin uusi pelimusiikki.

Yhteistyön voimin syntynyt uusi lisäsisältö tuodaan mukaan pelin värikkääseen maailmaan seuraavan kahdeksan kuukauden aikana. Tänä aikana nähdään 12 uutta rataa, jotka haastavat pelaajien taitoja ja osaamista uudenlaisessa peliympäristössä. Uudet radat tuodaan mukaan kahden viikon välein osana Trackmanian päivän kisa- ja päivän rata -peliohjelmia. Nämä uudet radat ovat maksavien pelaajien käytössä läpi vuoden. Radat on suunniteltu yhteistyössä CUPRAn kanssa ja niistä ensimmäinen, Digital Ciudad, on nyt ajettavissa.

Kaikki uudet CUPRA-teemaiset radat sijoittuvat uuteen pelimaailmassa nähtävään NEO-CUPRAn futuristiseen kaupunkiin. Se on jaettu kolmeen kaupunginosaan, joista jokainen on tyyliltään yksilöllinen. Velocityn kaupunginosa on tyyliltään kyberpunkteemainen, jonka massiiviset ja kulmikkaat rakennukset sekä neonvalaistus luovat oman ainutlaatuisen tunnelmansa. Intricacyn kaupunginosa poikkeaa tästä merkittävästi, sillä sen määritteleviä piirteitä ovat huipputeknologiaan yhdistyvät vihreys, vehreys ja luonnollisuus. Singularityn alue on kehän muotoinen ja avaruusteemainen alue, jossa maasto kaareutuu horisontissa uskomattomalla tavalla.

Pelaajat saavat Velocity-teemaiset rakennuselementit käyttöönsä pelin karttatyökalussa jo tänään. Muut kaupunginosat seuraavat perästä uusien ratojen julkaisun myötä.

Uusien ratojen lisäksi yhteistyö on poikinut muutakin herkkua maksaville pelaajille. Heille on tarjolla heti tänään neljä uutta autoskiniä, joiden teemana ovat CUPRA-tarroitukset. Näiden suunnittelu mukailee uusien ratojen tyyliä.

Lisäksi NEO-CUPRAn uudet radat sisältävät neljä uutta musiikkikappaletta täydentämään futuristista pelitunnelmaa. Sävellyksestä vastaa electronica-tyyliä edustava M.O.O.N.

Trackmania on mielikuvituksellinen, realismia venyttävä ja uskomattoman koukuttava ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda erilaisia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvitus rajoittavana tekijänä. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Trackmania on saatavana PC-tietokoneille Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Peli julkaistaan vuonna 2023 sekä Xbox Series X/S, Xbox One-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että Stadia- ja Amazon Luna -pelipalveluille.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/trackmania/trackmania
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VK4P0hcHsHMjFnNA?e=Yq0BH4 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.