PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema A Plague Tale: Requiem -seikkailupeli julkaistaan jo ensi viikolla.

Vangitseva ja tunnistettava musiikki on yksi seikkailupelien keskeisistä tekijöistä. Edeltävän A Plague Tale: Innocence -pelin lailla myös sen kuumeisesti odotettu jatko-osa A Plague Tale: Requiem sisältää upeaa pelitunnelmaa tukevaa musiikkia.

Molempiin peleihin musiikkia säveltäneen Olivier Derivièren luomaa tunnelmointia tulkitsee uudella pelivideolla yksi maailman arvostetuimmista ja menestyneimmistä viulisteista. Lindsey Stirling tunnetaan paitsi YouTubessa seurattuna huippuviulistina, myös lahjakkaana säveltäjänä, tanssijana ja esiintyjänä, jonka videoilla on yli kolme miljardia esityskertaa.

Uudella videolla hän tulkitsee äärimmäisen tunnelmallisen ja tarinavetoisen A Plague Tale: Requiem -seikkailupelin tunnussävelmää upealla tavalla peligrafiikan siivittämänä. Hänen esityksensä on kunnianosoitus säveltäjä Derivièren tunnistettavalle tyylille.

Videolla Stirling on pukeutuneena pelihahmojen tyylin mukaisesti ja soittaa ympäristöissä, jotka voisivat olla tapahtumapaikkoja suoraan pelistä.

Lindsey Stirlingin esittämän tunnuskappaleen musiikkivideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/aPDiOMSI_Nc.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen.  Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin. Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia.

A Plague Tale: Requiem julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 18. lokakuuta 2022. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.aplaguetale.com
https://www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viIJRV3MKRupWNsL3Hg?e=nuIdJU (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.