Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) osallistuu lauantaina suomalaisen YouTube-yhteisön TUBECON-livetapahtumaan ja julkistaa samalla uuden tietokoneen tubettajille ja pelaajille.

Jimms_Gamer

TUBECON 2015 on suurin koskaan Pohjoismaissa järjestetty YouTube-yhteisön livetapahtuma, jota on vaikea asettaa mihinkään tiettyyn muottiin. Se on konsertti, festarit, messut, torimiitit, kaikki yhtä aikaa ja yhden katon alla. Se on tubettajien puuhamaa, jonka ohjelmassa on mm. räjähtävä liveshow, fanitapaamisia, paneelikeskusteluja, kilpailuja, livepelaamista ja hulluja haasteita.

TUBECON järjestetään Helsingissä Hartwall Arenalla lauantaina 15.8.2015, klo 14.00—21.00.

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s panostaa pelaamiseen ja tehokäyttöön soveltuviin tietokoneisiin. Tapahtumaan onkin rakennettu yhteistyössä Microsoftin kanssa suuri pelialue. Siellä on Jimm’sin pelitietokoneilla mahdollisuus pelata Counter-Strike: Global Offensive -verkkotoimintapeliä ja haastaa vaikka kaveriporukka mukaan. Lisäksi siellä esitellään huipputehoista ja yli 27 000 euroa maksavaa Jimm’s Legendary King -tietokonetta.

Jimm’s Tubecon Gamer
Jimm’s Tubecon Gamer on suunniteltu erinomaiseksi tubettajan teholaitteeksi ja hinta-laatusuhteeltaan sopivaksi pelitietokoneeksi. Tietokoneen selkärankana toimii tehokas Asus Z97-PRO GAMER -emolevy ja aivoina Intel i5-4690K -suoritin. Muistista vastaa Kingston HyperX Fury kahdeksan gigatavun keskusmuistin ja 240 gigatavun SSD-levyn osalta. ASUS STRIX R9 380 -näytönohjain kahden gigatavun muistilla sopii erinomaisesti tehoa vaativiin peleihin ja YouTube-videoiden muokkaamiseen. Kokonaisuus on pakattu mustan monoliittimaiseen Cooler Master Silencio 550 -tornikoteloon.

Jimm’s Tubecon Gamer on saatavana välittömästi 1 149 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Pelialueella on myynnissä myös Xbox One -pelikonsoli hintaan 399 euroa. TUBECON-tapahtuman ajan pelikonsolin ostaja saa kaupan päälle Susijengin pelipaidan ja XboxLiiga-lippiksen.

Lisätietoja
www.tubecon.fi
http://www.jimms.fi/fi/Product/Search?q=JIMMS-GTG-TUBE15
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/92154/jimms-legen-king/jimm-s-legendary-king
http://atomic-temporary-60460133.wpcomstaging.com/2015/04/10/jimms-julkisti-27-000-euron-supertietokoneen-viihdekayttoon/
http://bit.ly/1Tw8GHo (tuotekuvia)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 31 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 41 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.