Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on jälleen teknologiamarkkinoiden etunenässä tuodessaan myyntiin Intelin uuteen Skylake-suoritinarkkitehtuuriin perustuvia pelitietokoneita.

Jimms_Gamer

Intel Skylake on koodinimi Intelin uudelle suoritinarkkitehtuurille. Skylake on aiemman Broadwell-arkkitehtuurin seuraaja ja se tarjoaa sekä lisää suoritin- ja grafiikkatehoa että vähentää virrankulutusta. Intel julkaisi 6600K- ja 6700K-suorittimet maailman suurimmilla pelimessuilla Gamescomissa. Intel on luvannut näiden suorittimien olevan erityisen sopivia ylikellotukseen.

”Intel Skylake ja Microsoft Windows 10 ovat tietokonemaailman kovimmat läpimurrot tänä vuonna ja Jimm’s on täysillä mukana hyödyntämässä molempia!”, lataa Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Tuomme ensimmäisenä Suomessa myyntiin kunnon pelitietokoneita, joissa Skylake ja ilmaisena päivityksenä saatava Windows 10 on yhdistettävissä toisiinsa pelaajaa hyödyttävällä tavalla. Uusi teknologia ei koskaan saa olla itseisarvo, joten Jimm’s pitää huolen siitä, että molemmat teknologiat tuovat käyttäjälleen lisää tehoa ja käytön sujuvuutta.”

Jimm’s Gamer ”Skylake”
Jimm’s on päivittänyt valtaosan Gamer-sarjan pelitietokoneistaan Skylake-aikaan. Konemalleista Chromium, Gold, Iridium, Iron, Platinum, Silver, Titanium ja Tungsten ovat saaneet sisäänsä Skylake-arkkitehtuurin mukaisen emolevyn, muistit ja suorittimen. Näin kyseisten mallien teho on kasvanut entisestään ja virrankulutus on pienentynyt. Ne ovat myös aiempaa paremmin päivitettävissä tulevilla teknologioilla.

Jimm’s Gamer ”Skylake” -pelitietokoneet on tilattavissa välittömästi ja niiden kuluttajahinnat vaihtelevat 1 259 ja 2 199 euron välillä. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/fi/Product/List/000-0WE/tietokoneet–jimm-s-pelikoneet–jimm-s-gamer
http://bit.ly/1Wl4YEM (tuotekuvia)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 31 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 41 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.