Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on julkaissut uuden palvelevan verkkokaupan, joka ratkaisee pienyrittäjien tietotekniset tarpeet parhaiten.

Jimms4Business_logo

”Vaikka Jimm’sin asiakaskunta on suurelta osin kuluttajia, myös yritysmyynti on ollut jatkuvasti kasvussa. Jimm´s on vuosien varrella kuunnellut asiakkaitaan ja havainnut pienyrittäjien keskuudessa selkeän tarpeen palveluntarjoajalle, joka tarjoaa valtakunnallisesti oikeat ratkaisut pienyrittäjän ehdoilla. J4B eli Jimm’s for Business on sellainen ratkaisu!”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

”Koska Jimm’sin asiakkaat ovat olleet pääsääntöisesti kuluttajia ja pelaajia, emme ole halunneet tuoda Jimm’sin sivustolle liikaa yrityspuolen tuotteita ja ratkaisuja. Jimm’sin sivusto on suunniteltu nykyisten asiakkaidemme ehdoilla ja kehitämme myös jatkossa toimintaamme entistä paremmin asiakkaitamme palvelevaksi. Tästä syystä J4B on Jimm’sistä erillään toimiva yksikkö, joka keskittyy vain pienyrittäjien tietotekniikkatarpeisiin niin laite- kuin palveluvalikoimankin suhteen. Näin pystymme palvelemaan pienyrittäjiä entistä paremmin ilman, että tämä vaikuttaa Jimm’sin kuluttaja-asiakkaiden palvelukokemukseen. Vaikka J4B on uusi yksikkö, niin J4B hyödyntää Jimm’sin pitkää kokemusta ja osaamista eli mm. logistiikka, huolto ja asiakaspalvelu ovat taatusti toimivia. J4B voi keskittyä tärkeimpään eli asiakkaiden ja pienyrittäjien tarpeisiin”, jatkaa Antti J4B:n taustasta.

Jimm’s for Business
J4B eli Jimm’s for Business (www.j4b.fi) on pienyrityksille suunnattu tietotekniikan verkkokauppa, josta löytyy erittäin laaja tuotevalikoima ja tärkeimmät IT-palvelut saman katon alta. Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista torstaihin ja sunnuntaisin jopa iltakymmeneen saakka. Perjantaisinkin palvelemme iltakuuteen asti. Pienyrittäjän ei siis tarvitse keskeyttää työpäiväänsä asioidakseen meidän kanssamme, vaan hän voi soittaa meille vaikka kotisohvalta silloin kun on aikaa.

Kaikki J4B:n tarjoamat valmiit ratkaisut on asennettu täysin käyttökuntoon ”virtajohto seinään” -periaatteella. Kaikki käyttöjärjestelmän päivitykset sekä ajuri- ja ohjelmistoasennukset on tehty valmiiksi. Pienyrittäjän ei tarvitse kuin ottaa laitteet laatikoista, laittaa johdot kiinni, muodostaa internet-yhteys ja aloittaa tietokoneen käyttäminen. Näin pienyrittäjä säästää paljon työtunteja tai jopa työpäiviä eli satoja euroja rahaa, kun asennukset on tehty hänen puolestaan jo valmiiksi!

J4B:stä löytyvät perinteisen verkkokaupan lisäksi myös tärkeimmät IT-palvelut, kuten sähköposti, varmuuskopiointi, tietoturva ja rahoituspalvelut kätevästi samasta paikasta.

J4B tuo myös kuluttajamyynnistä tutun 14 vuorokauden tilauksien tutustumisoikeuden yritysasiakkaille. Koska tuotteillamme on tutustumisoikeus, tilaaminen on riskitöntä. J4B antaa yrityksille samat oikeudet palautusten, takuun ja reklamaatioiden suhteen kuin kuluttajille.

Taustatietoa
Suomessa on alle 10 henkilön yrityksiä 249 000 kappaletta (2012: 93,4 % kaikista yrityksistä). Mikroyritys määritellään yritykseksi, jonka palveluksessa on vähemmän kuin 10 työntekijää. Vuosiliikevaihto on enintään 2 miljoonaa euroa, eikä yrityksen omistajuudesta ole yli 25 % toisten yritysten hallussa, joihin mikroyrityksen määritelmä ei sovellu.

Lisätietoja
http://www.j4b.fi
http://bit.ly/1OBmizp (J4B- ja Jimm’s-logo)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2013 liikevaihto oli noin 28 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 38 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.