Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) osallistuu tänään alkaviin DigiExpo-messuihin lähes sadan pelitietokoneen voimin.

Jimms_text_black

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s on panostanut pelaamiseen ja tehokäyttöön soveltuviin tietokoneisiin. Siksi siihen luottavat DigiExpo-messuilla myös useat hittipelejä esittelevät näytteilleasettajat.

Electronic Arts esittelee kaikki oman osastonsa pc-pelit Jimm’sin pelitietokoneilla. Myös RCTIC-pelitiimi kisaa elektronisen urheilun mittelönsä omalla osastollaan Jimm’sin laitteilla. DigiExpossa esitellään lisäksi kotimaisen Almost Human -pelistudion uusinta Grimrock 2 -hittipeliä Jimm’sin tietokoneilla.

Nämä hittipelien pelaamiseen suunnitellut demolaitteet ovat myös myynnissä kuluttajille 1 249 euron hintaan. Tietokoneiden tiedot löytyvät osoitteesta http://www.jimms.fi/tuote/JIMMS-GTG-PROTEUS.

Jimm’sin omalla osastolla esitellään omien pelitietokoneiden lisäksi suuri joukko lisätarvikkeita, joista löytyy myös erinomaisia tarjouskampanjoita. Tarjoustuotteet löytyvät osoitteesta www.jimms.fi/digiexpo.

Lisätietoja
www.jimms.fi/tuote/JIMMS-GTG-PROTEUS
www.jimms.fi/digiexpo
http://atomic-temporary-60460133.wpcomstaging.com/2014/10/17/joka-kolmas-pelaaja-kaipaa-tehokkaampaa-pelikonetta/

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2013 liikevaihto oli noin 28 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 38 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.