Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) tuo yhteistyössä Helsinki REDS -pelitiimin kanssa myyntiin pelitietokoneen, joka sopii täydellisesti kaikille elektronista urheilua (eSports) harrastaville pelaajille.

jimms_hreds

GameXpo-pelimessuilla marraskuun alussa julkaistun yhteistyön ensiaskeleet on nyt otettu. Helsingin IFK:n perustama Helsinki REDS -pelitiimi on aloittanut ankaran treenaamisen. Jimm’s on puolestaan tehnyt tiimille tehokkaan nimikkotietokoneen.

”Kun kyse on kilpapelaamisesta, pitää pelitietokoneen olla ensiluokkaisen tehokas, laadukas ja kestävä. Olemme mitoittaneet tämän tietokoneen täydellisen sopivaksi Overwatch-kilpapelaamista varten. Nyt myös muut tosissaan pelaavat voivat omistaa virallisen hREDS-pelitietokoneen!”, iloitsee Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

”Jimm’sin pelitietokoneet ovat todella hyviä ja ne sopivat meidän käyttöömme täydellisesti. Suorituskyky ei heikkene edes striimatessa tai pelejämme tallentaessa. Lisäksi koneiden ilmanvaihto on todella hyvä ja hiljainen. Myös koneiden ulkonäkö on todella siisti”, kommentoi Helsinki REDS -pelitiimin Jani ”Exceed” Kosonen.

Jimm’s hREDS -pelitietokone hyödyntää kahdeksan gigatavun GDDR5-näyttömuistilla varustettua NVIDIA GeForce GTX 1070 -näytönohjainta, joka tekee kvanttihyppäyksen peligrafiikassa. Muina pääkomponentteina on käytetty Intel Z170 -emolevyä, neljän gigahertsin Intel Core i7-6700K -suoritinta ID-Cooling SE 214X -jäähdyttimellä, 16 gigatavun nopeaa DDR4 -keskusmuistia ja vauhdikasta 500 gigatavun SSD-massamuistia.

Kokonaisuus on rakennettu ikkunalliseen ja väriltään punamustaan NZXT-tornikoteloon, jonka kylkeä komistaa virallinen hREDS-logo!

Jimm’s hREDS on myös NVIDIA VR Ready eli se täyttää NVIDIAn virtuaalitodellisuuteen liittyvät laitevaatimukset. Tietokoneen lisäksi virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseen tarvitaan erikseen hankittavat virtuaalilasit ja niihin sopiva ohjelmisto.

Saatavuus ja hinnoittelu
Jimm’s hREDS on tilattavissa välittömästi 1 869 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet. Tietokoneen mukana toimitetaan esiasennettu Windows 10 Home -käyttöjärjestelmä.

Lisätietoja
www.jimms.fi/fi/Product/Show/125069/jimms-custom-hreds/jimm-s-hreds-virallinen-pelitietokone
www.hreds.fi
http://bit.ly/2gDt4Kt (kuvia)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Helsingin IFK / Jussi Patjas, puh: 044 288 0033, jussi.patjas@hifk.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 33,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.