Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo tänään myyntiin Watch Dogs 2 -hakkeritoimintapelin PC-version.

WD2

PC-version ominaisuuksiin kuuluvat 4K-ultrateräväpiirtografiikan lisäksi monet vain PC-versiossa nähtävät ominaisuudet, kuten tarkemmat tekstuurit, entistä upeammat varjostukset, äärimmäisen hienot yksityiskohdat sekä tietenkin monipuoliset graafiset säädöt. NVIDIAn uusinta graafista teknologiaa hyödyntävä pelikokemus tarjoaa autenttisen San Franciscon sen monine maamerkkeineen ja tapahtumapaikkoineen. Ainutlaatuisen tarkalla ja yksityiskohtaisella grafiikalla esitetty ikoninen kaupunki herää eloon aivan uudella tavalla hyödyntäessään PC-tietokoneiden tehokkaita näytönohjaimia.

Tarkat laitevaatimukset ja PC-version ominaisuudet on listattu Ubisoftin blogissa osoitteessa http://blog.ubi.com/watch-dogs-2-pc-specs-system-requirements-revealed/.

Watch Dogs 2 -toimintapelissä pelaaja seikkailee teknologiamullistuksen synnyinseuduilla San Franciscon lahden alueella. Päähahmo Marcus Holloway on erinomainen nuori hakkeri, joka on joutunut CTOS 2.0 -valvontajärjestelmän ennakoivien algoritmien uhriksi. Häntä syytetään rikoksesta, jota hän ei ole tehnyt. Marcus yrittää sulkea CTOS 2.0:n käyttämällä hakkerointikykyjään pääasiallisena aseena. Hakkerointi on kaikki kaikessa ja se ulottuu aina kaupungin infrastruktuurin hallinnasta yksittäisiin hahmoihin ympäri pelimaailmaa. Se kattaa myös erilaisten laitteiden, kuten vaikkapa lennokkien, autojen, teollisuusnosturien ja turvallisuusrobottien hallinnan. Pelaajat voivat myös valita halunsa mukaan onko parempi edetä vaivihkaisesti ja äänettömästi hiippaillen vai suoraviivaisesti aseilla räiskien.

Lisätietoja internetissä
http://watchdogs.com
http://bit.ly/1tjsPL7 (Watch Dogs 2 -kuvia)
https://youtu.be/l4ZDJOK0GQM (PC-version esittelyvideo)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2015-2016 oli 1,394 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.