4.3.2016 – Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) kertoi suunnitelmansa Tom Clancy’s The Division -toimintapelin ensimmäisen vuoden lisäsisällöstä. Verkossa pelattavien roolipelien tapaan myös The Division kehittyy lisäsisällön myötä entistä monipuolisemmaksi ja kokonaisvaltaisemmaksi pelikokemukseksi, joka tarjoaa lisää uutta sisältöä tasaisesti tulevien kuukausien aikana.

TCTD_seasonpass

Julkaisun jälkeen pelaajat saavat pelattavakseen päätarinaan liittyviä haasteita sekä erilaisia päivä- ja viikkohaasteita. Luvassa on myös erilaisia Dark Zone -pelialueen tapahtumia. Edellä mainittujen haasteiden ja tapahtumien lisäksi luvassa on isompia päivityksiä, joista kaksi on kaikille avoinna olevia maksuttomia laajennuksia. Tämän lisäksi julkaisussa on myös kolme isompaa, maksullista lisäosaa.

Ensimmäisenä lisäosana on ilmainen, huhtikuussa ilmestyvä Incursions-laajennus. Se keskittyy ensisijaisesti joukkuevetoiseen toimintaan ja sisältää uusien tehtävien lisäksi korkeatasoisia varusteita sekä mahdollisuuden tehdä kauppaa kerätyillä varusteilla. Toukokuussa julkaistaan toinen ilmainen laajennus, Conflict. Tämä tuo mukanaan uutta tekemistä Dark Zone -alueelle ja esittelee tapahtumia muun muassa ikonisen Columbus Circlen ympäristössä.

Kuluvan vuoden aikana julkaistaan myös kolme isompaa, maksullista lisäosaa. Nämä lisäosat sisältyvät pelin kausikorttiin (Season Pass) sekä pelin Gold Edition- ja Sleeper Agent/Collector’s Edition -painoksiin. Pelin perusversion omistajalle lisäosat ovat erikseen ostettavia lisäpaketteja, joista jokainen laajentaa pelin tarinaa sekä sisältää uusia tehtäviä ja varusteita.

Kesäkuussa julkaistaan Expansion I: Underground, joka vie pelaajansa maanalaiseen New Yorkiin. Sokkelomaiset tunnelit ja metrokäytävät tarjoavat klaustrofobista tunnelmaa rohkeille pelaajille. Jatkoa on luvassa loppukesästä, kun Expansion II: Survival vie pelaajansa nimensä mukaisesti äärimmäisen haastavaan selviytymistilaan vihamielisessä ympäristössä. Vielä vuoden lopussa talven aikana saadaan Expansion III: Last Stand, joka esittelee uuden uhan pelaajien kauhuksi.

Lisäsisällöstä kertovan pariminuuttisen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/xbpjzGXNPFA.

Tom Clancy’s The Division on mukaansa tempaava avoimen pelimaailman verkkoroolipeli, joka julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 8. maaliskuuta 2016. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja internetissä
http://www.thedivisiongame.com
http://bit.ly/1dJHln0 (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com