Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) julkisti Shockwave-erikoisversion UE MEGABOOM -matkakaiuttimestaan. Lisäksi UE BOOM 2 -matkakaiutin sai oman Rabbit Eye Movement -erikoisversionsa.

UEBOOM_NychosShockwave

Hyvästä äänenlaadusta ja huipputason ominaisuuksistaan tunnetut Ultimate Ears -matkakaiuttimet ovat saaneet upean ja persoonallisen kuvioinnin. Red Bull Music Academyn kanssa solmitun yhteistyön hedelmänä on syntynyt UE MEGABOOM Red Bull Shockwave Edition -matkakaiutin.

Ärhäkästi kuvioitu, mutta väreiltään silmiä hellivä erikoisversio erottuu muista matkakaiuttimista tyylikkäällä ja kateutta herättävällä tavalla. Bluetooth-tekniikan avulla langattomasti soiva matkakaiutin sopii mainioksi kumppaniksi jokaiselle musiikkia rakastavalle kuuntelijalle niin sisä- kuin ulkokäytössä. Vettä ja kolahduksia kestävä UE MEGABOOM on matkakaiutin, jolla juhlatunnelman järjestäminen sujuu kuin itsestään.

Myös UE BOOM 2 -matkakaiutin on saanut oman rajoitetun erän erikoisversionsa. Graffititaiteilija Nychos on suunnitellut hauskan ja taatusti muista kaiuttimista erottuvan Rabbit Eye Movement -erikoisversion piristämään musafanin päivää. Jykeväsoundinen UE BOOM 2 -matkakaiutin on oiva vaihtoehto kaikenlaisen musiikin kuuntelijalle, joka haluaa musiikkinsa helposti mukaan.

Saatavuus ja hinnoittelu
UE MEGABOOM Red Bull Shockwave Edition- ja UE BOOM 2 Rabbit Eye Movement -matkakaiutinten erikoisversiot ovat saatavilla vain UE-verkkokaupasta 349 ja 219 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.ultimateears.com/fi-fi
http://bit.ly/1Obe8Ma (tuotekuvia)
https://youtu.be/kv9otmTuUO8 (UE BOOM 2 -esittelyvideo)
https://youtu.be/nVOV1KVQB20 (UE MEGABOOM -esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.

# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.