Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin tyylikkäät PURO-suojakuoret Sonyn älypuhelimille, tablettilaitteille ja SmartWear-tuotteille.

PURO_Xperia

Näyttävistä älypuhelinten tarvikkeista tunnettu italialainen PURO on liittynyt osaksi Sonyn Made for Xperia -kumppaniohjelmaa. Sen myötä PURO tuo myyntiin korkeatasoiset suojakuoret sekä Sony Xperia -älypuhelimille että Sonyn tablettilaitteille ja SmartWear-tuotteille.

Made for Xperia -kumppaniohjelmassa huolella valitut yhteistyökumppanit voivat valmistaa ja myydä sekä suojakuoria, näytönsuojia, äänentoisto- ja urheilutuotteita että muita oheistarvikkeita Sonyn älylaitteille. Mukana olevat valmistajat voivat käyttää tuotteissaan Made for Xperia -logoa, joka takaa, että tuote täyttää Sonyn määrittämät standardit laadun ja ympäristöystävällisyyden osalta.

PURO-suojakuorien mallisto kattaa niin klassisia yksivärisiä vaihtoehtoja kuin myös raikkaita ja rohkeita vaihtoehtoja muotimaailmasta ja pop-kulttuurin kuumista trendeistä. PUROn julkaisemilla Made for Xperia -suojakuorilla jokainen voi valita puhelimelleen suojan, joka ei tingi tyylistä tai näyttävyydestä.

Saatavuus ja hinnoittelu
PURO Made for Xperia -suojakuoret ovat saatavilla välittömästi. Tuotteiden kuluttajahinnat ovat 14,95 ja 31,95 euron välillä. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3APuro%3APuro%24 (tuotevalikoima)
http://www.puro.it/en/store/smartphone/cases/sony.html
http://bit.ly/1G2yof0 (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Puro
Puro on perustettu vuonna 2002 Italian Modenassa. Se tuottaa tyylikkäitä ja korkealuokkaisia lisätarvikkeita pääosin älypuhelimille ja tablettilaitteille. Puro on taitava lisäämään muoti- ja muotoiluelementtejä teknologiatuotteisiin. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat massasta erottuvia lisätarvikkeita. Lisätietoja osoitteessa http://www.puro.it.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.