Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti tarinallisen pelimuodon viime vuonna julkaistulle Steep-urheilupelille. Joulukuussa julkaistava Steep Road to the Olympics on vuoden 2018 virallinen olympialaispeli.

Steep Road to the Olympics vie pelaajan Pyeongchangin talviolympialaisiin ja tarjoaa ainutlaatuisen tarinapelitilan urheilun sankareista matkalla kohti mitalisijoja. Steep Road to the Olympics julkaistaan sekä erillisenä lisäosana alkuperäiselle Steep-pelille että osana Steep Winter Games Edition -kokonaisuutta, joka sisältää sekä alkuperäisen Steep-pelin että Road to the Olympics -laajennuksen.

Steep Road to the Olympics ja Steep Winter Games Edition julkaistaan 5. joulukuuta 2017 sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelit tukevat myös PlayStation 4 Pro- ja Xbox One X -pelikonsoleiden lisäominaisuuksia.

Steep Road to the Olympicsin tarinatilassa pelaaja ohjastaa urheilijalupausta, joka tavoittelee kultamitalia jokaisesta kolmesta eri freestyle-lajista (big air, half-pipe ja slopestyle). Matkalla menestykseen pelaaja pääsee tutustumaan laskuihin Etelä-Korean ja Japanin lumoavissa maisemissa. Ennen jokaista haastetta pelaajaa saa opastusta ja harjoitusvinkkejä oikeilta olympialaismenestyjiltä. Mukana on videoleikkeitä peräti kymmeneltä legendalta tai nousevalta tähdeltä. Näihin lukeutuvat muun muassa olympiamitalistit Lindsey Vonn, Kevin Rolland, Sage Kotsenburg, Ayumu Hirano, Alexis Pinturault, Gus Kenworthy ja Bode Miller.

Steep Road to the Olympics -lisäosan myötä luvassa on uusia lajeja, kuten syöksylasku, slopestyle, half-pipe, alppihiihto, supersuurpujottelu ja big air. Steep Road to the Olympics -lisäosa tulee erikseen hankittavaksi 30 euron hintaan, kun taas peruspelin ja lisäosan sisältävä Steep Winter Games Edition julkaistaan 50 euron hintaan. Todellisille urheilufaneille on tarjolla Steep Winter Games Gold Edition, joka sisältää peruspelin ja lisäosan lisäksi ensimmäisen vuoden kausikortin. Se sisältää kolme aiemmin julkaistua lisäosapakettia omine haasteineen, kisoineen ja lisävaatteineen. Steep Winter Games Gold Edition tulee myyntiin 70 euron hintaan.

Lisätietoja
www.steepgame.com
https://youtu.be/76VdOa9KW2c (trailerivideo)
http://bit.ly/2tQZTKF (pelikuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.