Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin monipuolisen PURO Multiport Adapter -keskittimen USB-C-liitäntää hyödyntäville tietokoneille.

Yhä useampi kannettava tietokone, tablettilaite ja älypuhelin on varustettu uudella USB-C-liitännällä, joka toimii aiempia USB-liitäntöjä nopeammin. Se mahdollistaa myös monipuolisemman lataamisen ja monia muita toimintoja.

PURO Multiport Adapter on kätevä ja kaikenkattava keskitin, jonka avulla erilaisia lisälaitteita voi helposti kytkeä tietokoneen USB-C-liittimeen. Keskittimessä on kaksi USB 3.0 -liitäntää, SD- ja MicroSD-muistikorttipaikat, HDMI-liitäntä ja USB-C-liitin virransyöttöä varten. Suojaavan alumiinikuoren ansiosta keskitin on kestävä ja lujatekoinen.

Keskitin sopii täydellisesti uusimpien MacBook Pro- ja muiden uusien kannettavien tietokoneiden kumppaniksi.

Hinnat ja saatavuus
PURO Multiport Adapter on saatavana 84,95 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.auroragroup.fi/fi/products/puro-moniporttinen-usb-c-sovitin-alumiini-avaruudenharmaa-150310
http://bit.ly/2ibJPzv (kuvia)

PURO
PURO on perustettu vuonna 2002 Italian Modenassa. Se tuottaa tyylikkäitä ja korkealuokkaisia lisätarvikkeita pääosin älypuhelimille ja tablettilaitteille. PURO on taitava lisäämään muoti- ja muotoiluelementtejä teknologiatuotteisiin. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat massasta erottuvia lisätarvikkeita. Lisätietoja osoitteessa http://www.puro.it.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.