PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) toi myyntiin huippusuositun Farming Simulator 17 -maanviljelypelin Platinum Edition -version. Se tuo mukanaan kokonaan uuden peliympäristön sekä uusia kulkuneuvoja ja laitteita monilta eri valmistajilta.

Uutena peliympäristönä on eteläamerikkalainen pelialue vuoristoineen ja plantaaseineen. Sen ainutlaatuinen miljöö erilaisine rakennustyyppeineen tuo mukavaa vaihtelua aiemmille pelialueille, jotka ovat edustaneet hieman viileämpiä ympäristöjä. Platinum Editionin myötä mukana on peräti 280 aitoa maanviljelykseen liittyvää kulkuneuvoa ja työkonetta yli 80 eri valmistajalta. Platinaversion myötä uusia valmistajia ovat Stara, TT, Randon, FMZ ja Gessner Industries.

Farming Simulator 17 Platinum Edition antaa mahdollisuuden viljellä maata, kasvattaa karjaa ja tehdä metsätöitä sekä lyödä näillä rahoiksi kuljettamalla raaka-aineita junin ja kuorma-autoin myyntiä varten. Ansaituilla rahoilla voi puolestaan laajentaa omaa maatilaa monin eri tavoin. Yksinpelin lisäksi mukana on hauska moninpeli. Kokonaisuus on kruunattu mahdollisuudella muokata omaa peliä ilmaiseksi ladattavilla modauksilla.

Pelin aiemman version omistajat voivat päivittää pelinsä Farming Simulator 17 Platinum Expansion -lisäosalla, kun taas uudet pelaajat voivat tutustua pelisarjaan täydellä Farming Simulator 17 Platinum Editionilla.

Farming Simulator 17 Platinum Edition on saatavilla sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille.

Lisätietoa
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/WP9iFd6ZZaU (julkaisutraileri)
http://bit.ly/2jsa7RC (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.