Johtava tietotekniikkatukkuri, Tech Data Finland Oy (www.techdata.fi) aloittaa Tandberg-videoneuvotteluteknologian jakelun Suomessa. Tech Datasta tulee näin Suomen Tandbergin CDP-kumppani (channel development partner).

Tandbergin CDP-kumppanuuden tavoitteena on kehittää Tandbergin kanavatoimintaa ja saada aikaan synergiaa Ciscon jakelun ja teknologian kanssa. Tech Data toimii ennestään Tandbergin CDP-kumppanina jo useissa Euroopan maissa, muun muassa kaikissa muissa Pohjoismaissa.

”Tämä sopimus tuo tärkeän uuden ulottuvuuden nykyiseen Azlan-ratkaisuvalikoimaamme. Tandberg on yksi johtavista videoneuvotteluratkaisujen toimittajista ja heiltä löytyy tuotteita pienistä työpöytäratkaisuista suuriin neuvotteluhuoneisiin”, sanoo Tech Data Finland Oy:n Enterprise Director Jari Nykänen. ”Tämän hetken hankaluudet lentomatkustamisessa ja matkakulujen leikkaustarpeet yrityksissä tekevät videoneuvottelusta jälleen tärkeän ja näkyvän teknologiateollisuuden osa-alueen. Onkin ennustettu, että tällä hetkellä runsaan kolmen miljardin dollarin maailmanlaajuiset videoneuvottelumarkkinat kasvavat runsaaseen viiteen miljardiin dollariin vuoteen 2013 mennessä.”

Cisco sai Tandberg-kaupan päätökseen 15.4.2010 ja Tandberg on nyt osa Cisco TelePresence -tuoteperhettä.

Lisätietoja
Tandberg Finland, Maajohtaja Owe Ekman, owe.ekman@tandberg.com, +358 44 530 9014
Tech Data Finland Oy, Enterprise Director Jari Nykänen, jari.nykanen@techdata.fi, +358 50 388 0369

TD Azlan
Azlan, Tech Datan Enterprise Divisioona on Euroopan johtava lisäarvotukkuri sekä verkko-, kommunikaatio-, ohjelmisto-, palvelin- ja tallennusratkaisuiden toimittaja. Tarjoamme nopean ja kustannustehokkaan Euroopanlaajuisen jakelukanavan johtavien päämiesten tuotteille ja ratkaisuille.

Tech Data Corp. (NASDAQ GS: TECD) on yksi suurimmista informaatiotekniikan laite- ja ohjelmistotuotteiden jakelijoista maailmassa. Se palvelee yli 125 000 IT-ratkaisujen tarjoajaa yli sadassa maassa. Tech Data tarjoaa tukeaan kaikille jälleenmyyjille niin pieni- ja suurikokoisten yritysten kuin valtion virastojenkin teknologisten tarpeiden täyttämisessä. Tech Datan maailmanlaajuinen liikevaihto viime vuonna oli 24,1 miljardia dollaria. Tech Data Finland Oy on osa maailmanlaajuista Tech Data Corporationia.