Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkisti ensimmäisen ulkoisen kiintolevyn olohuoneen viihdelaitteita varten. Buffalo DriveStation AV on pinottava, tyylikäs ja kiiltävän musta tallennusratkaisu olohuoneen mediakeskuksia, pelikonsoleita, tallentavia digibokseja ja uuden sukupolven televisioita varten.

drivestationav

DriveStation AV on USB 2.0 -liitäntäinen ulkoinen kiintolevy, jonka voi kytkeä helposti vaikka USB-liitännällä varustettuun televisioon tai digiboksiin. Se toimii myös suoraan sekä PlayStation 3 -pelikonsolissa että kaikissa PC- ja Mac-tietokoneissa.

DriveStation AV on muotoiltu käytettäväksi vaaka-asennossa ja sen etumaskissa on led-valot osoittamassa paljonko tallennuskapasiteettia on vielä jäljellä. Lisäksi tuuletin on laitteen takaosassa, joten kiintolevyjä voi pinota päällekkäin tallennustarpeen kasvaessa. DriveStation AV myös käynnistyy ja sammuu yhdessä muiden laitteiden kanssa, joten se säästää energiaa huomattavasti normaaliin kiintolevyyn verrattuna.

DriveStation AV:n mukana toimitetaan myös uusi Buffalo Tools -ohjelmistopaketti, joka parantaa kiintolevyn päivittäistä käyttöä huomattavasti ja nopeuttaa lisäksi sen käyttöä entisestään. Sen avulla voi myös varmistaa tietokoneen tiedot helposti.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo DriveStation AV on saatavana 1, 1,5 ja 2 teratavun kapasiteeteilla kesäkuussa 2010 ja niiden kuluttajahinnat ovat 149, 169 ja 199 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 22%.

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.