PAN Vision Finland Oy:n (www.panvision.com) jakeleman Alkupolku Maantieto -opetuspelin avulla lapset voivat tutustua kesäiseen Suomeen ennen koko perheen lomareissuja.

alkupolkumaantieto

Alkupolku-pelisarjan sankaritar, Josefiina vie lapset opettavaiselle matkalle eri puolille Suomea. Josefiinan ystävä Sakke on kujeilutuulella ja hän päättää aloittaa kaikkien Suomen kaupunkien nimeämisen itsensä mukaan. Lasten tulee seurata Josefiinaa ja käydä kaikissa Suomen tunnetuimmissa kaupungeissa löytääkseen Saken. Mukana on yli 100 kaupunkia!

Matkan aikana lapset saavat mielenkiintoista tietoa Suomen maantiedosta. Lapset oppivat pelin avulla mm. missä Suomen suurimmat kaupungit sijaitsevat, mitkä ovat Suomen tärkeimmät kulttuurinähtävyydet, minkälaisia ovat Suomen eri murteet ja mitkä ovat Suomen tärkeimmät vesistöt. Lisäksi opitaan mitä ovat ilmansuunnat.

Alkupolku on laadukas ja viihdyttävä lapsille suunnattu opetuspelien sarja. Pelit on tehty huolella ja eri alojen asiantuntijoiden avustuksella. Pelit ovat opettavaisia ja syvällisiä tarinoita, joiden parissa 6-12-vuotiailla lapsilla kuluu helposti tuntikausia. Ne tukevat eri kouluaineiden opetusta ja opettavat lisäksi käytännön taitoja, kuten liikennekäyttäytymistä tai ruoanlaittoa. Alkupolku-pelisarja on täysin suomenkielinen ja ne toimivat sekä PC- että Mac-tietokoneissa. Pelien kuluttajahinta on 19,90 euroa.

Alkupolku-tuotteiden myynnistä lahjoitetaan loppuvuoden ajan yksi euro lasten koulunkäyntiin Norsunluurannikolla.

Alkupolku-pelisarjasta toimitetaan mielellään myös testikappaleita lehdistön kokeiltavaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Alkupolku on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille, joten suosittelemme pelejä kokeiltavaksi niiden oikeassa kohderyhmässä.

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa.