PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema Chef Life – A Restaurant Simulator -ravintolasimulaatio antaa pelaajalle mahdollisuuden luoda unelmiensa ravintolan.

Chef Life – A Restaurant Simulator -pelissä luodaan unelmista totta rakentamalla oma ravintola ja valmistamalla herkullisia ruokia. Samalla palvellaan asiakkaita, huolehditaan ravintolan viihtyvyydestä ja pyritään kehittämään ravintolaa menestyvälle tasolle. Jotta ravintolamaailman arvostetut Michelin-tähdet olisivat saavutettavissa, pitää pelaajan antaa kaikkensa ruoan laadun ja ravintolan yleisen viihtyvyyden vuoksi.

Peli ei suinkaan rajoitu vain yleiseen ravintolan ylläpitoon ja juoksevien asioiden hoitoon. Pelaaja voi valita ravintolan keittiön työtasot sekä tarvittavat laitteet ja välineet. Lisäksi pelaaja pääsee valmistamaan ruokaa virtuaaliympäristössä sekä huolehtimaan omasta keittiöväestään.

Näiden ohella on tärkeää huolehtia, että raaka-aineet tulevat luotettavilta ja laadukkailta valmistajilta, jotta tarjotusta ruoasta tulee hyvää ja korkeatasoista. Kaikki pelaajan päätökset ja valinnat vaikuttavat siihen, mihin suuntaan ravintola kehittyy. Jotta päätökset eivät olisi aivan liian helppoja, pelaajan pitää huolehtia ravintolan talouspuolesta eli rahasta, kannattavuudesta ja ruoan hinnoista.

Erilaisia ruokavaihtoehtoja on peräti 180 erilaista, aina ranskalaisesta keittiöstä italialaisiin herkkuihin, unohtamatta muita kansainvälisiä tyylejä. Lisäksi pelaaja voi jalostaa perinteisistä ruokaohjeista omanlaisia kokeiluja ja pitää hauskaa erilaisilla yhdistelmillä. Vastaavasti asiakkaiden miellyttäminen saattaa vaatia juuri oikeanlaisia makujen ja raaka-aineiden yhdistelmiä, jotta halutut Michelin-tähdet ovat ansaittavissa.

Pelin julkistusvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/e3kay80m6IM, ranskalaiseen keittiöön keskittyvän esittelyvideon osoitteessa https://youtu.be/W9Sk_j8l3zk ja pelitekniikoita esittelevän videon osoitteessa https://youtu.be/Y_6_i75UhJY.

Chef Life – A Restaurant Simulator tulee saataville 6. lokakuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös Xbox Series X/S -pelikonsolien kanssa. Pelin Nintendo Switch -versio julkaistaan alkuvuodesta 2023. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.nacongaming.com/en-GB/video-games
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viL02rKficRwCi-2Waw?e=EhbooY (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.