Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin kompaktin ja jääpalaa muistuttavan Innergie PowerGear ICE 65 -yleislaturin.

innergie_ice

Useimmat kannettavien tietokoneiden laturit ovat isoja, kömpelöitä ja rumia mustia purkkeja. Ne vievät runsaasti tilaa ja niiden muotoilu on epäkäytännöllinen. Ne kaatavat pöydältä kahvikuppeja ja paksut sähköjohdot aiheuttavat kaaosta. Innergie PowerGear ICE 65 on puolestaan pienikokoinen, kevyt ja tyylikäs yleislaturi, joka kytketään suoraan seinäpistokkeeseen.

Innergie PowerGear ICE 65 on yhteensopiva useimpien valmistajien kannettavien tietokoneiden kanssa. Yleislaturin liittimet ovat tarvittaessa helposti vaihdettavissa uusiin, jos liitin sattuu esimerkiksi hajoamaan tai katoamaan. Vaihtoliittimen voi tilata valmistajan sivuilta ilmaiseksi.

Vaihdettavien virtapistokkeiden ansiosta yleislaturi toimii yli 150 maassa ilman erillistä sovitinta. Tämä tekeekin laturista ylivertaisen matkakumppanin paljon matkustaville työläisille ja lomailijoille.

Yleislaturin jääpalaa muistuttava muotoilu ei rajoitu vain miellyttävään ulkonäköön, sillä laturi on suunniteltu myös kevyeksi. Vain 130 gramman painoisena pienikokoinen yleislaturi kulkee helposti mukana. Pienestä koostaan huolimatta Innergie PowerGear ICE 65 tuottaa virtaa peräti 65 watin verran.

Yleislaturi hyödyntää InnerShield-suojausteknologiaa, joka suojaa muun muassa virtapiikeiltä, ylikuumenemiselta ja oikosuluilta. Laturi käyttää myös ympäristöystävällistä GreenSense-teknologiaa.

Innergie PowerGear ICE 65 -yleislaturin kumppaniksi voi hankkia erikseen Innergie WizardTip-liittimen, joka tuo latausjohtoon ylimääräisen usb-liitännän mobiililaitteiden lataamiseksi niiden omalla latauskaapelilla.

Saatavuus ja hinnoittelu
Innergie PowerGear ICE 65 -yleislaturi on saatavilla 84,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.auroragroup.fi/fi/products/innergie-powergear-ice-65-159094
http://bit.ly/2dvOZUV (tuotekuvia)
https://youtu.be/Cf-uvew36Jk (esittelyvideo)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Innergie
Delta-yhtiön omistama Innergie on johtava tuotemerkki kuluttajatason latureissa ja sähkölaitteissa. Vuonna 2008 aloittanut Innergie hyödyntää Delta Groupin osaamista, jolla on yli 40 vuoden kokemus virranhallinnasta. Deltan liiketoiminta keskittyy voimaelektroniikkaan, energiahallintaan ja ympäristöystävälliseen energiaan. Innergie on osa Deltan Smart Green Life -liiketoimintaryhmää, joka pyrkii edistämään ympäristöystävällistä ja tehokasta energiantuotantoa. Lisätietoja osoitteessa: www.myinnergie.com

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.