Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on julkaissut pelitietokoneen, joka soveltuu täydellisesti tänään ilmestyvän Gears of War 4 -toimintapelin taistelijoille.

Jimm’s Gears of War 4 -pelitietokone hyödyntää NVIDIA GeForce GTX 1070 -näytönohjaimen uutta Pascal-arkkitehtuuria ja muita tuoreimpia grafiikkatekniikoita. Näin se tarjoaa myös parhaan mahdollisen Gears of War 4 -pelikokemuksen. Gears of War 4:n graafinen ilme on ennennäkemättömän upea ja se vaatii paljon pelitietokoneelta. Jimm’s Gears of War 4 vastaa tähän haasteeseen ylivoimaisella tulivoimallaan!

Gears of War on yksi videopelihistorian menestyksekkäimmistä pelisarjoista ja nyt sen neljännessä osassa koittaa kokonaan uusi aika. Jännittävän ja brutaalin uuden kampanjan pääosassa on JD Fenix, joka on aiempien osien sankareiden Marcus Fenixin ja Anya Stroudin poika. JD pelastaa ystäviensä Kait Diazin ja Del Walkerin kanssa rakkaimpansa ja pyrkii selvittämään uuden hirviömäisen vihollisen alkuperän.

Pelissä uudet aseet ja lähitaisteluliikkeet muuttavat jokaisen suojan hyökkäysmahdollisuudeksi. Pelaaja voi valita oman taistelijaluokkansa, tehostaa taitojaan sekä rakentaa puolustuksia mihin tahansa. Gears of War 4 tukee myös Xbox Play Anywhere -ominaisuutta, joten peliä voi pelata sekä Windows 10 -tietokoneella että Xbox One -pelikonsolilla.

”Gears of War 4 on pelisarjan ensimmäinen pc-peli yhdeksään vuoteen. Me haluamme omalla kokoonpanollamme varmistaa, että pelin pc-versiota voi pelata sen arvon mukaisella pelialustalla. Tasapainoisen ja testatusti toimivan Jimm’s Gears of War 4 -pelitietokoneen avulla taistelijat voivat keskittyä sulavaan graafiseen ilotulitukseen ja vauhdikkaaseen toimintaan”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Jimm’s Gears of War 4 -pelitietokoneen tärkein ase on Asus Turbo GeForce GTX 1070 -näytönohjain kahdeksan gigatavun GDDR5-näyttömuistilla. Muina aseina on käytetty Asus Z170 PRO GAMING -emolevyä, 3,5 gigahertsin Intel Skylake i5-6600K -suoritinta ID-Cooling SE 214X -jäähdyttimellä, 16 gigatavun nopeaa Kingston HyperX Fury DDR4 -keskusmuistia ja Samsungin 500 gigatavun SSD-massamuistia.

Täystuhoase on rakennettu skandinaavista huippumuotoilua edustavaan, mustaan ja monoliittimaiseen Fractal Design Define R5 BlackOut Edition -tornikoteloon. Lisäksi ulkokuorta koristaa huikean tyylikäs Gears of War 4 -kuviointi. Luonnollisesti tietokoneen mukana toimitetaan uunituore Gears of War 4 -peli ja esiasennettu Windows 10 Home -käyttöjärjestelmä.

Jimm’s Gears of War 4 on myös NVIDIA VR Ready eli se täyttää NVIDIAn virtuaalitodellisuuteen liittyvät laitevaatimukset. Tietokoneen lisäksi virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseen tarvitaan erikseen hankittavat virtuaalilasit ja niihin sopiva ohjelmisto.

Saatavuus ja hinnoittelu
Jimm’s Gears of War 4 on tilattavissa välittömästi 1 699 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
www.jimms.fi/fi/Product/Show/123919/jimms-gtg-gow4/jimm-s-gtg-gow4-gears-of-war-4-pelitietokone
http://bit.ly/2eaodnv (tuotekuvia)
www.gearsofwar.com (Gears of War 4 -pelin kotisivu)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 33,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.