Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) julkisti mullistavan PartyUp-ominaisuuden matkakaiuttimilleen. Sen ansiosta jopa viisikymmentä Ultimate Ears -kaiutinta voidaan liittää toisiinsa langattomasti.

partyup

PartyUp on ilmainen päivitys, joka nostaa bilettämisen ja musiikkinautinnon uudelle tasolle. Riippumatta siitä kuunnellaanko musiikkia sisällä tai ulkona, Ultimate Earsin vedenkestävät (IPX7-suojaus) ja kolhiintumiselta suojatut Bluetooth-kaiuttimet sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.

PartyUp-ominaisuuden ansiosta Ultimate Earsin matkakaiuttimet sopivat entistä isompien pirskeiden järjestämiseen. UE BOOM-, UE BOOM 2- ja UE MEGABOOM -matkakaiuttimille luotu PartyUp mahdollistaa peräti 50 eri matkakaiuttimen liittämisen toisiinsa ja vieläpä täysin langattomasti. Eikä käyttöönotto vaadi juurikaan aikaa, sillä langaton yhteys kaiuttimien välille muodostuu sekunneissa.

Kolme vuotta sitten Ultimate Ears toi myyntiin helposti paritettavat Bluetooth-matkakaiuttimet, jotka ovat kätevä ottaa mukaan mihin tahansa. Nyt Ultimate Ears on ainoa Bluetooth-kaiutinvalmistaja, jonka matkakaiuttimia voidaan yhdistää toisiinsa enemmän kuin kaksi kappaletta kerrallaan. Tämän ominaisuuden ansiosta taianomaisten hetkien jakaminen ystävien ja muiden läheisten kanssa on entistä palkitsevampaa.

Ilmaisten UE BOOM- ja UE MEGABOOM -sovellusten myötä saatavilla oleva PartyUp-ominaisuus tekee kaiuttimien toisiinsa yhdistämisestä vaivatonta. Lisäksi nämä iOS- ja Android-sovellukset tukevat Siri- ja Google Now -äänikomentoja ja -näpäytyskomentoja.

Lisätietoja Internetissä
www.ultimateears.com
http://bit.ly/2drl6Ev (tuotekuvia ja esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.

# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.