Imation Corp (www.imation.fi), johtava siirrettävien tiedontallennustuotteiden maailmanlaajuinen valmistaja, laajensi Apollo-tuoteperhettään kahdella ulkoisella Apollo Expert UX- ja Apollo Pro UX -kiintolevyllä. Apollo Expert UX perustuu 2,5 tuuman kiintolevyyn ja tarjoaa kannettavien tietokoneiden käyttäjille 320 ja 500 gigatavun tallennuskapasiteetin taskukoossa. Sen mukana toimitetaan vaihdettava naarmuja ja hankautumista hyvin suojaava suojakuori. Apollo Pro UX perustuu 3,5 tuuman kiintolevyyn ja tarjoaa pöytämallisten tietokoneiden käyttäjille 500 ja 750 gigatavun tai 1 teratavun tallennuskapasiteetin.

ApolloExpertPro

Molemmat kiintolevyt hyödyntävät automaattista, tietojen varmistamisen yksinkertaistavaa ja varmistusohjelman kanssa yhdessä toimivaa yhden painalluksen tekniikkaa. Lisäksi laitteet ovat yhteensopivia muun muassa Applen Time Machine -ohjelmiston kanssa. Kiintolevyjen Plug and Play -ominaisuudet mahdollistavat tiedonsiirron minkä tahansa USB 2.0- ja 1.1 -liitäntöjä käyttävän tietokoneen kanssa. Laitteissa on Imationin suunnittelema ja vaativalle käyttäjälle korkean luotettavuuden tarjoava hallintapaneeli.

Kiintolevyjen mukana tuleva jalusta mahdollistaa laitteen käytön sekä pysty- että vaaka-asennossa. Lisäksi niissä on tallennuskapasiteetin ja tiedonsiirron tilan selkeästi osoittavat merkkivalot sekä sisäänrakennetut virransäästötoiminnot, jotka takaavat laitteen ekologisen ja taloudellisen käytön.

”Uudet kiintolevyt ovat yhteensopivia sekä Mac- että PC-tietokoneiden kanssa. Ne tarjoavat käyttäjälle suuremman tiedonsiirtonopeuden ja luotettavuuden”, sanoo Imationin Euroopan kuluttajatuotteiden tuotepäällikkö Alet Jentink.

Apollo Expert UX -kiintolevy voitti CES-tapahtuman kumppanuusohjelmaan kuuluvassa Storage Visions -konferenssissa vuoden 2009 The Art of Storage -palkinnon. Kiintolevy oli estetiikkansa, helppokäyttöisyytensä ja teollisen muotoilunsa ansiosta luokkansa paras.

Saatavuus ja hinnoittelu
Apollo Expert UX ja Apollo Pro UX tulevat saataville välittömästi. Apollo Expert UX:n kuluttajahinnat kapasiteetista riippuen ovat 99 – 139 euroa ja Apollo Pro UX:n 120 – 195 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 22%.

Lisätietoja: www.imation.com/apollo
Tuotekuvia: http://images.imation.eu (hakusanat: Apollo)

Imation Corp.
Imation on maailman johtava kehittäjä ja markkinoija, joka tekee merkkituotteita, joilla käyttäjät voivat tallentaa ja nauttia digitaalisesta informaatiosta. Maailmanluokan tuotevalikoima digitaalisia tallennustuotteita, audio- ja videoelektroniikkaa sekä lisätarvikkeita tavoittaa asiakkaat maailmanlaajuisen jakeluverkoston avulla. Imation Corporationin tuotemerkit Imation-tuotenimen lisäksi ovat Memorex, joka on yksi maailman tunnetuimmista kulutuselektroniikan tuotenimistä sekä XtremeMac. Imation on myös ainoa TDK Life on Record -tuotemerkin lisenssin omistaja. Se on yksi maailman johtavista tallennusmedioiden tuotemerkeistä. Lisätietoja: www.imation.com