Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com) esitteli uuden tietoturvastrategian ja uusia tuotteita, jotka tarjoavat avun epäyhtenäisten tietoturvaratkaisujen kanssa painiville yrityksille. Ne vähentävät myös merkittävästi tietoturvan kuluja fyysisissä ja virtuaalisissa verkkoympäristöissä. Uusi strategia integroi keskitetyn McAfee ePolicy Orchestrator (ePO) -hallintakonsolin McAfeen koko verkkotietoturvan kanssa. Tämä kokonaisuus sisältää verkon palomuurin, tunkeutumisen eston, webin ja sähköpostin suojauksen sekä tietojen häviämisen eston.

mcafeenbu

Kasvavat taloudelliset huolet ja yritysten lisääntyneet tietoturvakulut ovat pakottaneet yritykset harkitsemaan uudelleen lähestymistapojaan tietoturvaan sekä verkon turvallisuuden hallintaan. Samanaikaisesti talouden ilmapiiri kasvattaa uhkien ja kohdistettujen iskujen määrää. McAfeen ja Purduen yliopiston yhteinen tutkimus osoitti maailmanlaajuisen liiketoiminnan menettävän vuosittain arviolta jopa biljoona dollaria yrityksiin kohdistuvien tietosuoja- ja tietoturvarikosten takia. Lisäksi yksistään vuonna 2008 McAfee havaitsi enemmän uusia haittaohjelmia kuin yhteensä aikaisempina vuosina.

McAfee ePolicy Orchestrator -hallintaohjelmiston kanssa integroidut McAfee Network Security -tuotteet tekevät tietoturvan hallinnasta suoraviivaista ja sujuvaa. Ne suojaavat verkkoja tehokkaammin sekä vähentävät yritysten tietoturvaan liittyviä hankinta- ja ylläpitokuluja.

McAfee Firewall Enterprise suojaa maailmanlaajuisesti jo yli 15 000 asiakkaan verkkoympäristöjä. Se on myös ensimmäinen ja ainoa palomuuriratkaisu, joka hyödyntää maailmanlaajuista mainepohjaista teknologiaa. Teknologia sisältää TrustedSource-mainetietojärjestelmän ja paikkatiedot, joiden avulla uhat torjutaan jo ennen kuin ne ehtivät edes iskemään verkkoon. McAfee Firewall Enterprise on saatavana perinteisenä laitteena, uutena virtualisoituna laitteena ja ohjelmistopohjaisena virtuaalisena sovelluksena. Vain 2U:n korkuisella laitteella voidaan ajaa jopa 32 palomuuria yhdessä laitteessa.

McAfee Firewall Profiler on uusi vallankumouksellinen keino määrittää reaaliaikaisesti palomuurin sääntöjä sekä todentaa niiden vaikutukset sovellusten saatavuuteen, käyttöön ja turvallisuuteen. Sen avulla tunteja tai päiviä kestänyt palomuurin sääntöjen määrittely sekä ongelmaratkaisu onnistuvat nyt ennen näkemättömän nopeasti ja vaivattomasti. Ylläpitäjät voivat nopeasti reagoida liiketoiminnan jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin.

McAfee Control Center ja McAfee Firewall Reporter yksinkertaistavat useampien palomuurien hallintaa ja tarjoavat virheettömän tapahtumienvalvonnan sekä sääntöjen noudattamiseen liittyvät raportit.

McAfee Total Protection for Internet Gateways tulee tarjoamaan luokkansa parhaan suojauksen ja turvan Web 2.0 -teknologioita hyödyntäviä uhkia vastaan. Ohjelma vapauttaa asiakkaat tietoturvasäännöstöjen noudattamiseen liittyviltä murheilta ja ylimääräisiltä pohdinnoilta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Tuotteiden tarkka hinnoittelu ja saatavuus riippuvat asiakkaan vaatimuksista, valitusta malleista ja mukaan liitettävistä lisämoduuleista. Lisätietoja saa parhaiten McAfeen Suomen toimistosta, tukkureilta ja vierailemalla osoitteessa http://www.mcafee.com/us/enterprise/solutions/network_protection/.

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Arrow ECS Finland Oy, www.arrowecs.fi, puh: 0207-656600
TechData Finland Oy, www.techdata.fi, puh: 020-1553636
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2009 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.