Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com), julkaisi kattavan McAfee® Total Protection (ToPS) for Secure Business -ohjelmiston, joka tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille täydellisen tietoturvan yhdessä helposti hallittavassa paketissa. Ohjelmiston mukana toimitetaan myös ”15 Minutes to a Secure Business” -ohjeistus, jossa McAfee opastaa miten yritykset voivat hoitaa päivittäiset tietoturvatoimensa vain 15 minuutissa.

Hiljattain tehdyn McAfeen tutkimuksen mukaan yli puolella yrityksistä on mahdollisuus käyttää tietoturvan hallintaan vain yksi tunti viikossa. McAfee ToPS for Secure Business tarjoaa ilman raskasta hallintaa kaikki oleelliset organisaatioiden tarvitsemat tietoturvan elementit. Tämän ratkaisun käyttöönoton jälkeen PK-yritykset voivat hyödyntää McAfeen luotettavia tietoturvan hallintatapoja käyttäen siihen aikaa vain 15 minuuttia päivässä.

McAfee ToPS for Secure Business sisältää kaikki tietoturvan kriittiset elementit, joita keskikokoinen yritys tarvitsee. Se integroi täydellisen tietoturvan päätelaitteiden, sähköpostin, webbiselauksen ja tietojen suojaukseen. Ratkaisu sisältää myös McAfeen uuden Artemis-teknologian, joka on alan ensimmäinen suojaustekniikka, jolla tietokoneen käyttäjiä suojataan hyökkäyksiltä niiden tapahtuessa ilman perinteisiä, ajastukseen perustuvia päivityksiä. Näin yritysten alttiina oloaika uhkille lyhenee. Verrattuna useiden eri toimittajien tietoturvatuotteiden hankintaan ja hallintaan, tämä ratkaisu säästää aikaa ja rahaa sekä tarjoaa luotettavamman suojan tunnettuja ja tuntemattomia uhkia vastaan.

McAfee ToPS for Secure Business tulee saataville lokakuussa 2008 ja sen hinnoittelu alkaa 80 eurosta per käyttäjä riippuen käyttäjämääristä.

Lisätietoja
http://www.mcafee.com/us/medium/index.html

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Scribona Oy, www.scribona.fi, puh: 09-52721
DNS Finland Oy, www.dns-finland.fi, puh: 09-4393630
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2008 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.