Trackmania_World_Championship_2023

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft järjestää Trackmania-ajopelin maailmanmestaruuskisat, jossa pelin huippukuljettajat kohtaavat toisensa suorassa kisalähetyksessä.

Marraskuun loppupuolella koetaan vauhtia ja jännittäviä tilanteita, kun Trackmania-ajopelin maailmanmestaruuskisoissa otetaan mittaa kuljettajista parhaimmista. Kisat ajetaan kuun viimeisenä viikonloppuna eli 24.-26. marraskuuta. Mukana on kahdeksan parhaiten menestynyttä tiimiä, joita ovat kuljettajineen Alliance (Mudda & Soulja), Berlin International Gaming (GranaDy & Massa), Gamers First (Binkss & Gwen), Into the Breach (Affi & mime), Karmine Corp (bren & Otaaaq), Split (Epos & Razii), Solary (CarlJr. & Pac) ja Wylde (Stufts & Whizzy). Näistä ensikertalaisia ovat Split ja Wylde, jotka lähtevätkin haastamaan pelin konkareita.

Kilpailut alkavat kahdeksan joukkueen ryhmävaiheella, joka on jaettu kahteen neljän tiimin lohkoon. Näissä tiimit kohtaavat lohkon muut joukkueet GSL-tyyliin ja eteenpäin pudotuspeleihin pääsee kummastakin lohkosta kolme parasta tiimiä kisamenestyksen mukaan. Kisat käydään paras seitsemästä ottelusta -tyyliin (BO7) eli jatkoon pääsemiseen vaaditaan neljä voittoa. Ryhmävaiheet pelataan perjantaina 24. marraskuuta ja lauantaina 25. marraskuuta alkaen kello 17.00 Suomen aikaa.

Pudotuspeleissä kaikki kuusi joukkuetta ottelevat paremmuudesta siten, että ryhmien parhaat varmistavat paikkansa semifinaaleissa, kun taas toiseksi ja kolmanneksi tulleet tiimit etenevät neljännesfinaaleihin. Näissä keskinäinen paremmuus ratkotaan paras seitsemästä ottelusta -mallin (BO7) mukaisesti. Poikkeuksena on varsinainen mestaruuskilpailu, jossa voittoon vaaditaan viisi voittoa (BO9). Neljännesfinaalit, semifinaalit ja mestaruustitteli ratkotaan sunnuntaina 26. marraskuuta. Neljännesfinaalit alkavat kello 15.00 ja semifinaalit kello 18.00. Mestaruuskisat ovat vuorossa kello 21.00 alkaen.

Kilpailut ajetaan Ranskan Montpellierissä, jossa järjestäjänä toimii ZQSD. Mukana kisakumppaneina ovat Kaporal, Alienware ja AMD. Kisat ovat seurattavissa Trackmanian Twitch-kanavalla osoitteessa https://www.twitch.tv/trackmania sekä tiimien omilla Twitch-kanavilla.

Kilpailun esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/2_UQ2VpKA3A.

Trackmania on mielikuvituksellinen, realismia venyttävä ja uskomattoman koukuttava ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda erilaisia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvitus rajoittavana tekijänä. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/trackmania/trackmania
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VK4P0hcHsHMjFnNA?e=Yq0BH4 (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.