Logitech McLaren G Challenge 2023-24

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech ja kilpaurheilu- ja superautoistaan tunnettu McLaren käynnistävät vuotuiset virtuaaliset ajokisansa ja palkitsevat voittajat jopa 100 000 dollarin palkintopotilla.

Logitech McLaren G Challenge -ajokisan kuudes kausi sisältää lajin kuumimman uuden pelin eli Forza Motorsportin. Viime vuonna yli 3 500 pelaajaa osallistui neljän kuukauden jännittävään kilpailuun, jonka lopulta voittivat osallistujat Singaporesta, Saksasta, Kanadasta, Chilestä ja Irlannista.

Moottoriurheilun ystäville ja amatöörikuljettajille tarkoitettu Logitech McLaren G Challenge käynnistyy 16. marraskuuta 2023. Kilpailussa on useita mahdollisuuksia voittaa palkintoja.

Uuden kauden ensimmäisessä vaiheessa nähdään autona vuoden 2018 McLaren Senna. Kisa ajetaan Yhdysvaltain New Englandin kuvitteellisessa Maple Valleyn metsässä, joka on yksi Forza-sarjan kauneimmista ja tunnetuimmista radoista. Maple Valley on petollisen haastava rata, jolla on tarjottavaa kaiken tasoisille kilpailijoille.

Karsinta-ajot jatkuvat 15. helmikuuta 2024 asti. Kuljettajat voivat lisätä nopeimman kierrosaikansa suoraan Forza Motorsportin Rivals-tilaan. Näin he voivat voittaa yli 100 000 dollarin edestä raha- ja tuotepalkintoja.

Tämän vuoden kuusi pääpalkinnon voittajaa (neljä alueellista mestaria ja kaksi satunnaisesti valittua kuljettajaa) saavat kaikki kulut maksetun matkan Espanjan Barcelonaan, jossa odottaa VIP-kokemus vuoden 2024 Espanjan GP:ssä. Tähän sisältyy muun muassa varikkokierros, Lando Norriksen tapaaminen sekä virallinen McLaren-tiimitakki ja -lakki.

Kaikki Forza Motorsportin LMGC Rivals Time Trial -kisan suorittaneet kuljettajat voivat voittaa palkintoja. Joka kuukausi nämä kuljettajat voivat voittaa täyden kilpa-ajopaketin, joka sisältää Logitech G PRO -rattiohjaimen ja -polkimet, ASTRO A50 -pelikuulokkeet ja Playseat Trophy Edition -ajotuolin. Voittajat valitaan satunnaisesti ja julkaistaan kuukausittain.

Avoimet kilpailut ovat käynnissä kolmessa kuukausiryhmässä. Ensimmäinen alkaa 16. marraskuuta ja päättyy 14. joulukuuta. Toinen alkaa 14. joulukuuta ja päättyy 18. tammikuuta. Kolmas ja viimeinen ryhmä aloittaa 18. tammikuuta ja päättyy 15. helmikuuta. Tämän jälkeen semifinaalit ja finaalit kisataan 24. helmikuuta ja 2. maaliskuuta välisenä aikana.

Virtuaalikisoihin rekisteröityminen on nyt avoinna osoitteessa www.logitechgchallenge.com.

Lisätietoja

www.logitechgchallenge.com
https://youtu.be/ZzNZ8jMpJxQ (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicUrPMxU14xkkqCPKw?e=mjUAt6 (kuvia)

McLaren Racing

Uuden-Seelannin kilpakuljettaja Bruce McLaren perusti McLaren Racingin vuonna 1963. Tiimi ajoi ensimmäisen Formula 1 -kilpailunsa vuonna 1966. Siitä lähtien McLaren on voittanut 20 Formula 1 -mestaruutta, yli 180 Formula 1 -kilpailua, Le Mansin 24 tunnin ajot ensimmäisellä yrittämällään ja Indianapolis 500 -kisat kolmesti. McLaren Racing kilpailee viidessä kilpasarjassa. Joukkue kilpailee FIA Formula 1 -maailmanmestaruussarjassa Lando Norrisin ja Oscar Piastrin kanssa, NTT INDYCAR SERIES -sarjassa Arrow McLarenin kuljettajien Pato O’Wardin, Alexander Rossin ja David Malukasin kanssa, ABB FIA Formula E -maailmanmestaruuskilpailussa NEOM McLaren Formulan kuljettajien Jake Hughes ja Sam Bird kanssa sekä Extreme E -maailmanmestaruuskilpailussa NEOM McLaren Extreme E Teamin kuljettajien Emma Gilmourin ja Tanner Foustin kanssa. Tiimi kilpailee myös F1 Esports Pro -mestaruussarjassa McLaren Shadowina voitettuaan vuoden 2022 rakentajien ja kuljettajien mestaruuden. McLaren on kestävän urheilun mestari ja YK:n Sports for Climate Action -sitoumuksen allekirjoittaja. Lisätietoja osoitteessa www.mclaren.com.

Logitech G

Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.