WelcomeToParadize

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Welcome to ParadiZe tarjoaa omaperäisen näkemyksen zombiepidemian jälkeisestä maailmasta.

Lukemattomista peleistä, elokuvista ja sarjakuvista tuttu ankea maailmanloppu, jossa zombit valloittavat maan ja tekevät ihmisistä selviytyjiä, on loppuun käytetty idea. Entäpä jos zombit voisikin kesyttää omaksi avukseen ja tehdä näiden avullaan maailmasta uuden ja paremman paikan? Tällainen on paratiiZi – maailmanlopun selviytymispaikka z-kirjaimella!

Miljardööri Jeff Tuskin luoma zombiparatiisi on joka pojan, tytön ja muun selviytyjähenkilön unelmien täyttymys. Ainutlaatuisilla Zombot-kypärillä kesytetyt zombit voidaan valjastaa käyttöön mitä moninaisimmilla tavoilla. Näin zombeista voi olla apua sekä turvallisuushenkilökuntana että myös monissa arkisissa askareissa, kunhan tekeminen ei ole liian monimutkaista tai järkeä vaativaa.

Welcome to ParadiZe ottaa käsittelyynsä tutun aiheen, mutta kääntää asetelman huumorilla sävytetyksi toiminnaksi ja puuhasteluksi. Zombit ovat edelleen todellinen uhka, ainakin osittain, mutta samalla niitä voidaan kesyttää ainutlaatuisella kypärätekniikalla. Se tekee ennen niin verenhimoisista ja aivoja syövistä puolikuolleista olennoista ihmisille hyödyllisiä apulaisia. Elämä ei silti ole huoletonta, sillä kesyttämättömät zombit ovat yhä omanlaisensa uhka. Lisäksi pelimaailma vaatii paljon pakertamista uudisrakentamisen nimissä.

Welcome to ParadiZe tarjoaa pelaajalle pelikokemuksen, jossa toisiinsa yhdistyvät selviytymismekaniikat, jännittävät taistelut ja rakentamisprojektit. Tarinavetoinen avoimen pelimaailman kokemus on koettavissa sekä yksin että yhteistyössä muiden pelaajien kanssa. Vaaroja kuitenkin riittää, sillä villi luonto ja kilpailevat ihmisleirit ovat toisinaan niitä pahimpia vihollisia.

Pelin kutkuttavan ja humoristisen Zombot-esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/fOvwC10q4_w.

Welcome to ParadiZe julkaistaan 29. helmikuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.nacongaming.com/en-GB/video-games
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicUeE11YdgsoigehBw?e=qD2S7p (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.