Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti eilisiltaisessa Forward-pelitapahtumassaan, että Brawlhalla-taistelupeli julkaistaan mobiilipelialustoille 6. elokuuta.

Brawlhallan vaikuttava hahmovalikoima kattaa peräti 50 erilaista taistelijaa eli legendaa. Näistä kaikki ovat pelattavissa sekä yksin- ja yhteistyöpelimuodoissa sekä moninpelikartoissa internetissä tai paikallisesti koettuna. Legendojen lisäksi tarjolle tulee ainutlaatuisia hahmoja muista yhteyksistä. Näitä ovat muun muassa Hellboy ja Adventure Timen Finn ja Jake.

Heti julkaisussa Brawlhallan mobiiliversiot tulevat tukemaan ristiin pelaamista eri alustojen välillä. Tuettuja alustoja ovat sekä Nintendo Switch-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsolit että pc-tietokoneet. Brawlhallaa pelaa maailmanlaajuisesti jo yli 40 miljoonaa pelaajaa ja pelin ympärillä pyörii myös aktiivinen kilpapelisarja.

Eeppinen vapaasti pelattavissa oleva taistelupeli tulee App Storeen ja Google Playhin elokuussa ja pelaajat voivat ilmoittautua ennakkoon nyt osoitteessa https://www.brawlhalla.com/play/.

Mobiilipelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/yERurvPcQxI.

Lisätietoja
www.brawlhalla.com
http://bit.ly/2CRy7Ed (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.