Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) vahvisti eilisessä Ubisoft Forward -tapahtumassa Tom Clancy’s Elite Squad -mobiilipelin saapuvan älylaitteille 27. elokuuta 2020.

Tom Clancy’s Elite Squad on Tom Clancy’s -peliuniversumiin sijoittuva ja ilmaiseksi pelattava roolipeli, jossa tutut pelihahmot seikkailevat yhdessä sarjakuvamaisella otteella. iOS- ja Android-mobiilipelaajat voivat jo nyt ennakkorekisteröityä peliin App Storen tai Google Playn kautta. Peli palkitsee ennakkoon rekisteröityneet pelaajat ainutlaatuisella Rainbow Six Siege -pelistä tutulla Montagne-aseella.

Ubisoft Owlient -pelistudion kehittämä Tom Clancy’s Elite Squad on armeijateemainen toimintaroolipeli, joka rakentuu Tom Clancy’s -peliuniversumin tapahtumapaikkojen ja hahmojen ympärille. Näihin lukeutuvia pelisarjoja ovat muun muassa Ghost Recon, Splinter Cell, The Division ja Rainbow Six. Näiden ansiosta pelaaja voi rakentaa oman taktisen joukkueensa, joka koostuu tunnetuista hahmoista, kuten Caveira, Sam Fisher, El Sueño, Montagne ja Nomad.

Yhteensä erilaisia pelihahmoja on peräti 70. Näiden lisäksi erilaisia aseita ja varusteita on valtava määrä, joita yhdistelemällä pelaaja voi rakentaa oman unelmajoukkueensa tehtävien ratkomiseen. Pelaajan ohjastama johtaja komentaa joukkoja dynaamisilla taistelukentillä, joissa nähdään tuttuja tapahtumapaikkoja pelisarjojen eri osista. Voittaakseen vihollisensa, komentajan on mietittävä tarkoin oikeita tapahtumatapoja, taktikoita ja käytettäviä varusteita sekä aseita.

Pelissä on kiehtova kampanjapelimuoto, joka sisältää uudenlaisen tarinajatkumon pelisarjojen faneille. Kun panoksena on koko maailman turvallisuus, myös toimenpiteet ja toimintatavat on valittava yhtä suurella vakavuudella. Kampanja koostuu useasta eri luvusta ja näiden mukana käyttöön avattavista sotilaista. Tarinaa ryyditetään näyttävillä videojaksoilla.

Yksin pelattavan kampanjatilan lisäksi pelattavissa on pelaajien keskinäiseen taisteluun tarkoitettu areenatila, joka tarjoaa oivallisen mahdollisuuden hauskoille yhteenotoille.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/OFMPZjnm6fQ.

Lisätietoja
www.elitesquadgame.com

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.