Suomalainen Hydraulic Press Channel ja Logan-elokuvan julkaisija 20th Century Fox ovat julkaisseet uuden YouTube-videon, jossa otetaan miehestä ja koneesta mittaa erikoisessa haasteessa.

logan_juliste_400

Marvel-maailman tiettävästi kovin materiaali on metalli nimeltään Adamantium. Tulevan Logan-elokuvan pääsankarin koko luusto on pinnoitettu tällä materiaalilla. Samasta aineesta on tehty myös hänen käsissään olevat huipputerävät ”ahmankynnet”. Niiden on nähty leikkaavan ja lävistävän monenlaisia materiaaleja vuosien varrella niin sarjakuvissa kuin elokuvissakin.

Nyt nämä kynnet joutuvat tositoimiin, kun ne kohtaavat suomalaisen Hydraulic Press Channelin väkivahvan hydraulisen prässin. Mitä tapahtuu, kun nämä kaksi alansa kovinta edustajaa kohtaavat toisensa? Hydraulic Press Channelin eilisiltana ilmestynyt video vastaa kysymykseen paremmin kuin tuhat sanaa: https://youtu.be/Nzq1IFUlV8s

Hydraulic Press Channel
Suomalainen Hydraulic Press Channel on kasvanut maailmanlaajuisesti suosituksi YouTube-kanavaksi vajaan puolitoistavuotisen historiansa aikana. Yli puolentoista miljoonan tilaajansa voimin ja yli 176 miljoonan katselukerran ansiosta Hydraulic Press Channel on kerännyt paljon tunnettuutta erilaisten tavaroiden murskaamisesta. Kanavan videoissa hydraulinen prässi pyrkii painamaan erilaisia tavaroita ja materiaaleja kasaan väkivahvan koneiston voimalla. Yleensä tässä myös onnistutaan, joten lopputulos on monesti hätkähdyttävä erilaisten laitteiden ja aineiden reagoidessa yllätykselliselläkin tavalla murskaavaan paineeseen. Huumoria murskaamiseen tuovat kanavan omistajapariskunnan, Lauri ja Anni Vuohensillan, omintakeiset kommentit ja hilpeä nauru.

Logan
Hugh Jackmanin tähdittämässä Logan-elokuvassa pureudutaan Marvel-maailman suosituimpiin hahmoihin lukeutuvan Wolverine-mutantin myöhäisempiin vaiheisiin. Lähitulevaisuudessa uupunut Logan huolehtii sairaalloisesta professori X:stä piilopaikassa Meksikon rajalla. Mutta Loganin yritykset piiloutua maailmalta ja menneisyydeltään murskaantuvat, kun nuori mutantti saapuu uhkaavien joukkojen jahtaamana.

Logan on aikuiselle yleisölle suunnattu supersankarielokuva, jossa Marvel Comicsin suosittu Wolverine-sarjakuvahahmo esiintyy kolmannessa nimikkoelokuvassaan. Siinä päätähti nähdään aiempaa vanhempana, vakavampana ja haavoittuvampana. Elokuvan on ohjannut James Mangold ja pääosia esittävät Hugh Jackman, Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant ja Dafne Keen. Logan saa ensi-iltansa 3. maaliskuuta 2017 elokuvateattereissa kautta maan.

Lisätietoja
http://www.foxmovies.com/movies/logan
http://bit.ly/2jc9Yg0 (kuvia)

Lisätietoja elokuvasta antaa
SF Film Finland Oy
Julia Railosvuo
050 4116 116
julia.railosvuo@sfstudios.fi