Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tarjoaa pelejä Black Friday -tarjoushinnoin 17.-30. marraskuuta välisen ajan.

Ubisoftin Black Friday -tarjoukset antavat tuntuvia alennuksia pelien hinnoista. Näitä ovat peräti 80 prosentin alennushinnalla myytävät pelit ja jopa 50 prosentin alennus Ubisoft+-pelipalvelun ensimmäisestä kuukaudesta. Kirsikkana kakun päällä pelaajat voivat ladata alkuperäisen Splinter Cell -toimintapelin itselleen täysin ilmaiseksi.

Yli 20 vuotta sitten julkaistu Splinter Cell edusti aikansa huipputeknistä tasoa niin grafiikoiden kuin pelattavuudenkin osalta. Samalla peli teki agentti Sam Fisheristä tunnetun ja pidetyn hahmon, josta kehittyikin todellinen pelimaailman agentti-ikoni. Ensimmäisestä pelistä alkoi kokonainen sarja toinen toistaan pidetympiä pelejä, kuten Splinter Cell: Pandora Tomorrow, Splinter Cell: Chaos Theory, Splinter Cell: Double Agent, Splinter Cell: Conviction ja Splinter Cell: Blacklist. Nämä kaikki ovat alennusmyynnissä Ubisoftin kauppapaikalla.

Pelin juhlavuoden esittelyvideon tekijöiden haastattelulla voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/XfJpSeit3zI.

Splinter Cell tunnetaan erikoisagentti Sam Fisherin hiljaisesta ja salakavalasta toiminnasta. Hän hoitaa hommat, joihin muut eivät pysty. Lukuisista Splinter Cell -peleistä tuttu Fisher tekee odotetun paluun, kun alkuperäinen peli saa nykypäivän pelikoneille tehdyn uusversion. Aikanaan ylistetty vallankumouksellinen agenttipeli esitteli upeat pelimekaniikat, persoonallisen agenttihahmon ja kiehtovat tehtävät, joissa maltti oli valttia ja vaivihkainen erikoisvälineiden käyttö oli tärkeämpää kuin suora toiminta.

Ubisoft Toronto -pelistudio työskentelee uuden Splinter Cell -pelin parissa ja hyödyntää Ubisoftin omaa Snowdrop-pelimoottoria. Samainen pelimoottori on käytössä muun muassa tulevassa Avatar: Frontiers of Pandora -pelissä sekä vielä nimeämättömässä Star Wars -peliprojektissa.

Lisätietoja
https://store.ubi.com/eu/black-friday

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.