FH_Y8S1

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft keskittyy suositun taistelupelinsä kahdeksannella kaudella legendaarisiin aseisiin.

Pelin kahdeksas vuosi on nimeltään Forged in War. Tässä yhteydessä sodassa taotuksi tuleminen viittaa sotimisen keskeisimpään osaan eli aseisiin. Vaikka sotilaat eri muodoissaan hoitavat varsinaisen taistelun, aseet toimivat näiden mahdollistajana ja työvälineinä. Niinpä läpi pelin kahdeksannen vuoden keskitytään tarinoihin legendaarisista aseista, jotka ovat muovanneet historian kulkua ja ohjanneet kohtaloa tapahtumista toiseen. Toisinaan nämä aseet ovat vain sankarinsa jatke. Toisinaan taas sankareiden poimimat välineet ovat ohjanneet heitä tiettyyn suuntaan.

Pelin kahdeksas pelivuosi on jaettu aiempien vuosien tapaan neljän eri kauteen, joista jokainen kestää noin kolme kuukautta kerrallaan. Näistä kausista jokainen on jaettu kahteen Title Update -osioon, jotka päivittävät peliä osaltaan kuluvan kauden aikana. Kaikkiaan kahdeksas pelivuosi tarjoaa uusittuja pelikarttoja, uudistuksia pelimuotoihin, erilaisia varustelisäyksiä sekä monia muita muutoksia ja päivityksiä.

Yksi odotetuimmista lisäyksistä on Cathedral-kentän tuominen osaksi Domination-pelimuotoa. Tämä on luvassa nyt alkaneen kauden toisessa päivityksessä. Toinen keskeinen uudistus on Legacy Pass -keräilykortin tuominen osaksi peliä. Tällä keräilykortilla pelaaja voi kerätä aiempien pelikausien palkintoja, jotka ovat aikanaan jääneet saamatta. Samalla Reputation- eli mainejärjestelmän tasokattoa nostetaan 70:stä 80:aan. Luvassa on sen myötä uudenlainen palkinto.

Tänään alkanut kahdeksas pelivuosi ja sen käynnistävä The Swords of Ashfield -kausi avaa myös oven kaikille pelaajille Arcade-pelitilaan. Tämä mahdollistaa viikoittain Arcade-tehtävien tekemisen kaikille pelaajille.

Uuden pelikauden teemana on tuntematon ritarihahmo, Unsung Knight, jonka tarina tulee valoon rajoitetun ajan Last Hero Standing -pelitilassa. Samalla Unsung Knight -sankariasu tulee pelaajien ansaittavaksi palkinnoksi. Lisäksi huhtikuun aikana on luvassa kolme eri sankarijuhlaa, jotka ovat täynnä teematapahtumia.

The Swords of Ashfield -pelikauden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Z8VmDd9-SdA. Pidemmän esittelyvideon kahdeksannesta pelivuodesta voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/FuQdS1L0Jqg.

For Honor vie pelaajansa julman, ankaran ja anteeksiantamattoman taistelukokemuksen pariin. Näillä taistelukentillä kohtaavat rohkeat ritarit, brutaalit viikingit ja salaperäiset samurait. Kolme tunnettua ja toisistaan poikkeavaa sotilasperinnettä kohtaavat toisensa nopeatempoisessa taistelupelissä. Näissä taisteluissa yhdistyvät niin taktisuus ja strategisuus kuin taidot ja refleksitkin. For Honor kutsuu luokseen taistelutaitoja ylistävällä pelattavuudella, jossa yhdistyvät erilaisten aseiden hallinta, monimuotoiset taidot sekä voitontahto. Näitä taisteluita käydään maan, kunnian ja maineen nimissä, eikä yksikään voitto ole mitään ilman rehtiä taistelua! Monenlaiset ympäristöt ja miljööt kutsuvat sotureitaan ottamaan yhteen kentillä, jotka värjätään punaiseksi rohkeiden hurmeella.

For Honor on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-tilauspalveluille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/for-honor
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viIYJBLih9QpYEc8M4Q?e=GKa4wH (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.