tcm-season3

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft juhlistaa uutta ajokautta pelin ilmaisviikonlopulla.

The Crew Motorfest on kattava avoimen maailman ajopeli, jossa erilaisia ajoneuvoja ja monenlaisia reittejä piisaa niin runsaasti, että heikompaa hirvittää. Tänään alkava pelin kolmas kausi tuo mukanaan uuden ajolistan, joka tottelee nimeä Hollywood, Action! Nimensä elokuvien kuvaamisesta saanut ajolista sisältää yhdeksän toimintapitoista tehtävää, joissa pelaaja omaksuu itselleen stunttikuljettajan roolin. Tehtävien tavoitteena on kuvata toinen toistaan hurjempia ajokohtauksia kuvitteelliseen Hi-Ride-elokuvaan.

Jotta kohtaukset voivat onnistua hyväksytysti, täytyy pelaajan ohjaaman kuljettajan suorittaa autollaan hurjia hyppyjä, tuhota erilaisia esteitä ajokillaan ja pysyä ajoradalla kameraa varten. Ajolistan suoritettuaan pelaaja palkitaan pelissä yhdellä kaikkien aikojen kuuluisimmalla agenttiautolla, nimittäin vuosimallin 1963 Aston Martin DB5:llä!

Uutta Hollywood-teemaista kautta juhlistetaan ilmaisella peliviikonlopulla, joten myös uudet pelaajat voivat tutustua avoimen ajopelin meininkiin helposti. Tuttuun tapaan peliviikonloppu on tavallista pidempi eli se kestää 14.-17. huhtikuuta välisen ajan. Kaikki ilmaisviikonlopun aikana kerätty pelikokemus siirtyy myös ostettuun peliin, mikäli pelaaja mielii jatkaa kokemusta koeajan jälkeen. Peli on myös alennusmyynnissä maaliskuun loppuun asti.

Kolmas kisakausi tuo muutoksia myös pelin niin sanotulle päälavalle heti huhtikuun alusta alkaen. Silloin suositut sisällöntuottajat ja ammattikuljettajat tuovat omia kuratoituja ideoitaan pelin kisoihin. Huhtikuisen Streamers Dream -teemakuukauden sisällöstä vastaavat BlackPanthaa ja Stereonline. Toukokuussa driftausmestari Chris Forsberg valtaa päälavan omilla ideoillaan. Kesäkuussa päälavan teemoista vastaavat sisällöntuottajat That Dude In Blue ja Shmee150.

Uuden pelisisällön lisäksi mukana on myös perinteistä päälavasisältöä, kun tarjolle tulevat aiempien teemaviikkojen parhaat haastekisat omine palkintoineen.

Lisäksi kolmas kausi täydentyy uudella ajoneuvokattauksella, joita pelaajat voivat haalia autotalleihinsa. Mukana on peräti 47 uutta ajoneuvoa, joista 27 on tuttuja The Crew 2 -pelistä. Loput 20 muuta ajoneuvoa ovat täysin uusia. Pelin kausikortin omistajille autoina avautuvat Mini Cooper S (1968) ja Aston Martin DBS (2022).

Uuden kauden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/cwm_5cmfHZw.

The Crew Motorfest on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pc-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/the-crew/motorfest
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viOVaL1L5RHJ6a-FkEg?e=qKHcJ6 (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.