Garden Life

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Garden Life: A Cozy Simulator tuo mindfulness-henkisen puutarhasimulaation Nintendon käsikonsolille.

Virtuaalisen kasvihuoneen ja puutarhan kanssa puuhailu tarjoaa edullisen ja helpon tavan viettää aikaa kasvien ja kasvienhoidon kanssa likaamatta käsiä multaan. Lisäksi tätä puuhastelua voi tehdä säästä ja myös lähes paikasta riippumatta, kun pelaamisen ja puuhailun hoitaa kannettavalla Nintendo Switch -pelikonsolilla.

Garden Life on yhtäältä peli kuin se on rentouttava puuhasteluohjelma. Siitä voi nauttia niin pieninä mindfulness-henkisinä rentoutumishetkinä hektisen arjen ja kiireisen tekemisen keskellä kuin myös tarinallisena pelikokemuksena. Pelasipa peliä kummalla tyylillä tahansa, sen graafinen väriloiste ja rentouttava ympäristö ovat omiaan rentouttamaan arkisen suorittamisen keskellä. Peliympäristönä se tarjoaa oman kasvihuoneen ja puutarhan sekä runsaan valikoiman erilaisia kasveja, koristeita ja työkaluja.

Pirteässä ja hyväntuulisessa pelimaailmassa on kaksi toisistaan poikkeavaa pelimuotoa. Näitä ovat tarinavetoinen ja tehtäviä tarjoava kevytseikkailu pienen kaupungin yhteisössä sekä omassa rauhassa edistyvä puuhailupuoli ilman suuria tavoitteita tai varsinaisia suorituksia.

Puuhailupuoli keskittyy enemmän rentouttavaan mindfulness-henkiseen ajanviettoon, jossa aivot saavat lepoa ja mieli tilan rentoutua, kun pelaaja voi keskittyä harmittomiin askareisiin omaa virtuaaliympäristöään kunnostaen. Tarinavetoisessa tilassa pelaajalla on selkeitä toisiinsa liittyviä tapahtumia ja tehtäviä, jotka vievät peliä ja sen tarinaa eteenpäin omalla painollaan.

Molemmat pelitilat keskittyvät puutarhanhoitoon, kasveihin ja elinvoimaisen ympäristön kanssa pakertamiseen ilman vaikeita haasteita. Tarinassa eteneminen palkitaan uusin työkaluin, kasvein ja tarvikkein, jotka tuovat lisää mahdollisuuksia erilaiselle tekemiselle.

Kaikkiaan mukana on yli 120 erilaista kasvia eri väriversioineen ja peräti 245 erilaista koriste-esinettä ympäristöä kaunistamaan. Näitä yhdistämällä jokainen voi löytää oman virtuaalisisustajansa pienellä vaivalla.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/94Ns–ZWo1Q.

Garden Life on nyt saatavana sekä Nintendo Switch-, PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3. Peli täydentää NACONin Life-pelisarjaa, johon on aiemmin julkaistu taksimaailmaan sijoittuva Taxi Life: A City Driving Simulator, ravintolaelämään keskittyvä Chef Life – A Restaurant Simulator sekä junamaailmaan uppoutuva Train Life: A Railway Simulator.

Lisätietoja

www.nacongaming.com/en-GB/video-games
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicYm5caBQ8bc38RhIg?e=calIXJ (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.