Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin ergonomisesti muotoillun näppäimistön, joka vähentää ranteiden rasitusta. Näppäimistön muotoilu ja rannetuki mukailevat luonnollista kirjoitusasentoa.

Logitech ERGO K860 on rannetuella varustettu ja ainutlaatuisesti kahteen osaan jaettu ergonominen näppäimistö. Sen kaareva muotoilu mahdollistaa ranteiden luonnollisen asennon myös kirjoitettaessa. Tämä osaltaan ehkäisee ranteiden rasittumista, väsymistä ja kipeytymistä. Näin työteho korostuu hyvinvointia haittaamatta.

”Työmukavuus on ensisijaisen tärkeää, sillä useimmat ihmiset viettävät kolmanneksen arjesta töissä. Suunnittelemamme ergonominen näppäimistö perustuu tieteelliseen näyttöön, joista olemme saaneet arvokasta tietoa työasennosta, käyttömukavuudesta ja lihasrasituksesta”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Lars Holm Lauridsen. ”ERGO K860 on suunniteltu, kehitetty ja testattu yhteistyössä johtavien ergonomia-ammattilaisten kanssa. Lopputuloksena on tuottavuutta kohentava ja miellyttävä näppäimistö.”

Kaareva ja pehmustettu rannetuki ohjaa käsivarret hienoisesti näppäimistön yläpuolelle ja tarjoaa näin peräti 54 prosenttia paremman rannetuen. Samalla kaarevuus vähentää ranteiden rasitusta jopa neljänneksellä. Säädettävä kämmentuki huolehtii ranteiden luonnollisesta asennosta riippumatta siitä käyttääkö näppäimistöä istuen tai seisten. ERGO K860 -näppäimistöllä on ergonomiaa ilmaiseva ja arvokas United States Ergonomics -sertifiointi. Näppäimistön toimintaiäksi on mitattu yli 10 miljoonaa painalluskertaa.

Näppäimistörakenne perustuu Logitechin Perfect Stroke -näppäintekniikkaan, joka takaa miellyttävän, tarkan ja sujuvan painallustuntuman. Langaton Logitech ERGO K860 -näppäimistö on yhteensopiva pc- ja Mac-tietokoneiden kanssa joko vähävirtaisella Bluetooth Low Energy -tekniikalla tai erillisellä usb-vastaanottimella.

Näppäimistö on täydellisesti yhteensopiva Logitech Flow -tekniikkaa hyödyntävien hiirten kanssa. Näitä ovat esimerkiksi ergonominen Logitech MX VERTICAL -hiiri. Logitech Flow -tekniikan ja Logitech Options -ohjelmiston ansiosta hiiri ja näppäimistö voidaan yhdistää useaan tietokoneeseen yhtäaikaisesti. Usean tietokoneen käyttö samalla hiirellä ja näppäimistöllä tekee työskentelystä entistä ergonomisempaa ja helpompaa. Se säästää myös pöytätilaa.

Hinta ja saatavuus
Logitech ERGO K860 tulee myyntiin maaliskuussa 119 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitech.com/fi-fi/product/k860-split-ergonomic-keyboard
https://youtu.be/nK-SxZQYvuE (esittelyvideo)
http://bit.ly/3axeyjw (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi
Ingram Micro Oy, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird ja Blue Microphones. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.