PAN Visionin jakelemat ja NACONin (ex-Bigben Games) julkaisemat polkupyöräsimulaatiot Tour de France 2020 ja Pro Cycling Manager 2020 rullaavat pelikoneille 4. kesäkuuta 2020.

Vaikka molemmat videopelit keskittyvät kilpapyöräilyyn ja ammattipyöräilijöihin, kumpikin peli lähestyy aihetta eri kulmasta.

Pro Cycling Manager 2020
Pro Cycling Manager 2020 -strategiapeli keskittyy kokonaisen urheilujoukkueen hallinnointiin, valmentamiseen ja johtamiseen. Pelaajan tehtävänä on auttaa oma kilpapyöräjoukkue voittoon sekä yksittäisissä osakilpailuissa että mittavassa kokonaiskisassa. Jotta joukkue voi menestyä, jokaisen pyöräilijän tulee voida hyvin sekä fyysisesti että henkisesti. Erilaiset kisastrategiat näyttelevät tärkeää osaa menestyksessä. Lisäksi joukkueen hallinta vaatii riskinottokykyä sekä uhkien ja mahdollisuuksien ymmärtämistä.

Mukana on Ranskan ympäriajon 21 virallista kisaa ja yli 230 erilaista etappia. Yhteensä näitä kisaosioita on yli 650. Pelisarjassa uusia ominaisuuksia ovat pyöräilijöiden henkisen kisakunnon ylläpitäminen pelin uratilassa sekä uudenlainen etappisuunnittelu. Myös kilpailijoita ohjaava tietokonevastus on aiempaa dynaamisempi ja haastavampi tarjoten pelaajalle reilun, mutta kovan vastuksen kautta kisan.

Tour de France 2020
Pyörän selkään pelaaja pääsee Tour de France 2020 -urheilupelissä. Ranskan ympäriajoihin keskittyvässä pelisimulaatiossa ollaan osa omaa tiimiä, jonka tähtäimessä siintää kokonaiskilpailujen voitto. Kyse ei ole pelkästään nopeudesta ja jaksamisesta, sillä joukkuelajissa vaaditaan taktikointia, suunnitelmallisuutta ja riskien ottamista. Myös kilpailijoiden painostaminen kiihdytyksin ja tiukoin ohituksin ovat keskeisessä roolissa. Yhtäältä kisaajan oikeanlainen energiavarantojen käyttö on keskeisessä roolissa tässä hyvin vaativassa kestävyyskisassa.

Pelisarjan uusin osa tuo mukanaan Liège-Bastogne-Liègen 266 kilometrin mittaisen ja nousujentäyteisen rataosuuden. Samalla pelin käyttöliittymää on sujuvoitettu sekä aika-ajoja muutettu entistä realistisemmaksi ajofysiikan osalta. Myös entistä parempi tekoäly tarjoaa aiempaa haastavamman vastustajan.

Pelien esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/0pL-pLvDwew.

Tour de France 2020- ja Pro Cycling Manager 2020 -pelit julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 4. kesäkuuta 2020.

Lisätietoja
https://corporate.nacongaming.com/en/video-games/
https://www.facebook.com/TourDeFranceVideoGames/
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2TM5vFL (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.