Englantilaisen sähkökirjojen ja muun kulutuselektroniikan pioneerin, Elonex Internationalin (www.elonex.com) sähkökirjojen lukulaitteisiin on saatavana miljoonia ilmaisia kirjoja kahden uuden sähkökirjapalvelun kautta.

500eb

Google eBookstore
Google on aiemmin tällä viikolla avannut sähkökirjakauppansa nimeltään Google eBookstore. Se tarjoaa kolme miljoonaa ilmaista sähkökirjaa ja satoja tuhansia maksullisia sähkökirjoja. Suomalaiset käyttäjät pääsevät toistaiseksi käsiksi vain ilmaissisältöön.

Googlen sähkökirjakauppaa voi käyttää kunkin käyttäjän omilla Google-tunnuksillaan. Valitut kirjat näkyvät Googlen nettikirjahyllyssä, josta ne voi helposti siirtää ePub- tai PDF-muodossa Elonexin lukulaitteisiin.

Google eBookstore löytyy osoitteesta http://books.google.com/ebooks.

freeBook
Elonexin sähkökirjojen lukulaitteille erityisesti kehitetty freeBook-palvelu on myös käynnistänyt toimintansa. Palvelussa on tällä hetkellä yli 1,5 miljoonaa ilmaista kirjaa kaikkien käyttäjien ladattavissa ePub- tai PDF-muodossa.

freeBook löytyy osoitteesta http://freebook.elonex.com.

Elonex ebook -lukulaitteet (=e-reader, sähkökirja, e-kirja) ovat helppokäyttöisiä elektronisia laitteita, jotka korvaavat painetun kirjan. Lukulaitteessa voi olla tuhansien kirjojen valikoima pienessä koossa. Ne ovat myös ympäristöystävällisiä, koska ne säästävät käyttöikänsä aikana huikean määrän paperia. Elonex ebook -lukulaitteet ovat yhteensopivia kaikkien tänä syksynä avattujen suomalaisten e-kirjakauppojen kanssa. Näitä ovat mm. Akateeminen Kirjakauppa, Suomalainen Kirjakauppa ja DigiAnttila.com.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.facebook.com/ekirja (Elonexin suomenkielinen esittelysivu)

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi (PR)
i-minds/Mika Sevon, 050 404 1040, ms@i-minds.eu (myynti)
PAN Vision/Kari Viljanen, 040 560 7765, kari.viljanen@panvision.com (tukkuri)

Elonex International
Englantilainen Elonex International on vuonna 1986 perustettu innovatiivista kulutuselektroniikkaa kehittävä teknologiayritys. Elonex ebook -lukulaitteet ovat olleet Englannin myydyimpiä laitteita niiden julkaisun jälkeen Waterstones-kirjakaupan kanssa. www.elonex.com