Duracell Professional (www.duracell.com) tuo sopivasti vuoden pimeimpään aikaan uudet led-pohjaiset Daylite-taskulamput. Ne ovat kestäviä ja luotettavia kumppaneita rankimpaankin käyttöön, mutta ovat silti käteviä ja käyttäjäystävällisiä kaikenlaiseen arkielämään.

duracell

Useita vuosia kuluttajat ja ammattilaiset ovat joutuneet sietämään taskulamppuja, joissa on ollut heikko valo ja tummia alueita. Varsinkin tummat alueet ovat tulleet tutuiksi ärsyttävyydessään. Huono valaistus aiheuttaa ongelmia ja pahimmillaan vaaratilanteita niin työpaikoilla kuin kodeissakin.

Useimmat suomalaiset mieltävät Duracell-tuotteet tehokkaiksi ja kestäviksi. Daylite-taskulamput eivät ole poikkeus. Nämä led-pohjaiset taskulamput eivät kuluta yhtä paljon paristoja kuin tavalliset polttimot ja ne kestävät erittäin pitkään. Edullisen hintaiset Daylite-taskulamput ovat erinomainen valinta niin ammattilaisille kuin tavallisille kuluttajillekin.

Duracell Daylite -taskulamput hyödyntävät led-tekniikkaa, joka on viety aivan uudelle tasolle. Patentoitu TrueBeam-tekniikka heijastaa 100 prosenttia valosta tuottaen kirkkaamman ja valkoisemman valon ilman tummia alueita. Tämä on jopa 50-70 prosenttia paremmin kuin mitä perinteisellä valotekniikalla saavutetaan eikä Duracell -taskulamppujen valon laadulle löydy vertaistaan mistään muualta. Lisäksi kolminkertaisesti suurentava linssi tarjoaa tasaisen ja kirkkaan valonsäteen riippumatta sen koosta. Näin valonsäde ei heikkene, ei vilku eikä siinä ole tummia alueita.

Sekä valon laatu että Duracell Daylite -taskulamppujen tyylikäs ja kestävä rakenne auttavat kuluttajia suoriutumaan useimmista tehtävistään oli sitten kyseessä kävely pimeällä mökkipolulla tai auton korjaaminen sysimustassa yössä. Daylite-taskulamput sopivat myös vaeltajille, metsästäjille ja urheilijoille. Myös ammattilaiset voivat luottaa kestävään taskulamppuun työssään rakennustyömailla, vartiotehtävissä tai muissa valoa tarvittavissa tehtävissä.

Duracell Daylite -tuoteperheeseen kuuluu kahdeksan erilaista taskulamppua, jotka sopivat mitä erilaisimpiin tilanteisiin. Pienin malli on nimeltään 3-AAA. Sen pituus on vain 13,1 cm ja halkaisija 4,6 cm. Se sopii täydellisesti auton hansikaslokeroon, käsilaukkuun tai kodin päivittäiseen käyttöön.

Jos tarvitaan tehokkaampaa taskulamppua, Daylite Tough 4-AA on paras valinta. Sen 18 senttimetrin pituus ja jykevä kumipintainen rakenne soveltuvat täydellisesti ulko- ja ammattikäyttöön. Tästä taskulampusta pitävät ammattikorjaajat, vartijat ja muut palvelualan ammattilaiset. Se sopii myös seikkailu-, kalastus- ja metsästysretkille, missä tarvitaan luotettavaa kumppania pimeisiin ja vaikeisiin ympäristöihin.

Duracell Daylite -tuoteperheeseen kuuluu myös erikoisempia malleja, kuten otsalamppu, joka jättää käyttäjän molemmat kädet vapaaksi muihin tehtäviin.

Aiheeseen liittyvää
Duracell lahjoitti hiljattain Suomen Meripelastusseuralle 1 350 taskulamppua tukeakseen yhdistyksen arvokasta työtä. Lisätietoja osoitteesta www.meripelastus.fi.

Valon vuodenaika -valoteokset valaisevat Helsingin aiempaa laajemmin tammikuussa 2011. Maksuttomaan kaupunkitapahtumaan tulee mukaan myös useita ulkomaisia valotaiteen huippusuunnittelijoita. Lisätietoja osoitteessa www.valonvuodenaika.fi.

Lisätietoja internetissä
www.duracell.co.uk/en-GB/category/torches.jspx

Lisätietoja ja mallikappaleet
Visionist
Jiri Koivuniemi
040 837 8097
jiri@visionist.fi