Kajaanilainen mobiilipelien kehittäjä Critical Force on saavuttanut valtavan virstanpylvään. Critical Ops -mobiilipelillä on nyt koossa 25 miljoonan sotilaan armeija.

Critical Ops -joukkoihin kuuluu 860 000 päivittäisessä palveluksessa olevaa sotilasta ja joka päivä värvätään 77 000 uutta alokasta lisää!

”On mielenkiintoista ajatella, että pelin ladanneita on yli neljä kertaa enemmän kuin Suomessa on asukkaita. Lisäksi peliä ladataan päivittäin yli kaksi kertaa niin paljon kuin kotikaupungissamme Kajaanissa on asukkaita”, toteaa Critical Forcen toimitusjohtaja Veli-Pekka Piirainen. ”Critical Forcelle 25 miljoonan latauksen saavuttaminen on tärkeä virstanpylväs, koska se osoittaa Critical Opsista tulleen valtava kansainvälinen ilmiö. Lisäksi se todistaa, että laadukkaasti toteutetuilla kilpailullisilla räiskintäpeleillä, kuten Critical Ops, on valtava kysyntä myös mobiililaitteille.”

10 000 dollarin turnaus
Critical Force järjestää yhdessä Valiance.gg:n kanssa kaikkien aikojen suurimman Critical Ops -turnauksen. Turnauksen palkintopotti on 10 000 dollaria. Uusi Critical Ops Championship Series Final -verkkoturnaus pelataan 20. elokuuta. Neljä joukkuetta karsittiin aiemmin kesällä. Nämä joukkueet ovat King Uprising, Imperial, GankStars ja SetToDestroyX. Valiance.gg näyttää ottelut suorana lähetyksenä YouTubessa, Mobcrushissa, Twitchissä ja Facebookissa.

”Alun perin tämä turnaus oli tarkoitus pelata Los Angelesissa järjestettävässä livetapahtumassa. Se jouduttiin kuitenkin odottamattomasti perumaan. Päätimme sen sijaan järjestää verkkoturnauksen Valiance.gg:n kanssa ja piristää sitä ennennäkemättömällä 10 000 dollarin palkintopotilla”, kuittaa Critical Forcen toimitusjohtaja Veli-Pekka Piirainen.

”Teemme Critical Ops -turnauksia ja -videolähetyksiä säännöllisesti ammattimaisella otteella ja korkealuokkaisella tuotannolla. Siihen kuuluu tiimi- ja pelaajatilastoja, uusinnat, jälkikeskustelut ja paljon muuta jännittävää”, kommentoi Valiance.gg:n toimitusjohtaja Antonio Meic. ”Critical Ops on kuin hiomaton timantti. Nyt Critical Force kiillottaa sitä entisestään toteuttamalla elektronisen urheilun turnauksen kaikkien aikojen suurimmalla palkintopotillaan.”

Lisätietoa
http://criticalforce.fi/presskit/
http://www.valiance.gg
http://bit.ly/2k6o32v (kuvia ja videoita)
https://youtu.be/U6U1XwvMmhs (trailerivideo)