Boston Distribution tuo myyntiin DJI Pocket 2 -minikameran, jolla on vaivatonta kuvata kiehtovia hetkiä laadukkaiksi ja vakaiksi valokuviksi ja videoiksi.

Laadukkaista kuvauskoptereistaan ja kuvanvakaimistaan tunnettu DJI tuo tasapainoisen ja tarkan kuvaustekniikan myös helposti mukana kulkevaan minikameramuotoon uusin ominaisuuksin. Suositun Osmo Pocket -minikameran seuraaja on DJI Pocket 2, jonka pieniin kuoriin on mahdutettu valtava määrä hienoja ominaisuuksia ja korkeatasoista kuvaustekniikkaa. Minikameran avulla on helppo kuvata kaikenlaista kuva- ja videomateriaalia yksittäisotoksista ammattitason ultrateräväpiirtoisiin 4K-elokuviin.

Vain 117 gramman keveytensä ja pienen kokonsa ansiosta Pocket 2 kulkee vaivattomasti mukana missä tahansa. Täydellä akulla Pocket 2 jaksaa jopa 140 minuuttia yhtäjaksoista kuvausta. Kolmiakselinen gimbaali takaa tasaisen ja vakaan kuvan sekä liikkeessä että paikoillaan. Entistä suuremman 1/1,7 tuuman kuvakennon ja laajemman 20 millimetrin f/1.8-linssin ansiosta kuvista ja videoista tulee tarkkoja ja kirkkaita. Uuden tarkennustekniikan ansiosta myös tarkat lähikuvat onnistuvat vaivatta. Lisäksi kehittynyt ActiveTrack 3.0 -tarkennus- ja kohteenseurantajärjestelmä auttaa liikkuvan kohteen kuvaamisessa entistä paremmin.

Valokuvia voidaan ottaa joko 16 tai 64 megapikselin koossa. Videokuvan enimmäistarkkuus on 60 kuvaa sekunnissa 4K-ultrateräväpiirrolla. Videoiden värimaailmaa voi kohentaa HDR-väriasetuksella. Kamerassa on jopa kahdeksankertainen tarkennus 64 megapikselin tilassa ja häviötön nelinkertainen tarkennus 1080p-tarkkuuden videoissa tai 16 megapikselin kuvissa. Hybrid 2.0 AF -automaattitarkennus helpottaa kuvaamista monessa tilanteessa.

Videokuvauksessa ääni taltioituu tarkasti neljällä mikrofonilla ja DJI Matrix Stereo -tekniikalla. Tallennettu ääni toistuu selkeästi. Lisäksi SoundTrack- ja Audio Zoom -toiminnot helpottavat äänen selkeyttä ja fokusta tietyissä kuvaustilanteissa. Näin kuka tahansa voi luoda pienellä vaivalla laadukasta sisältöä Pocket 2 -minikameran avulla.

Monipuolisten kuvaustoimintojen ansiosta Pocket 2 -kameralla onnistuu myös erilaisten hidastus- ja nopeutusvideoiden (Slow Motion, Timelapse, Hyperlapse, Motionlapse) kuvaaminen. Kameralla on myös helppo kuvata suoratoistovideoita suoraan sosiaaliseen mediaan ja videopalveluihin. Erityisellä Story Mode -tilalla onnistuu tarinavideoiden tekeminen haluttuja värisuotimia ja muita asetuksia hyödyntäen.

Modulaarisen rakenteensa ansiosta Pocket 2 -minikameraa voidaan laajentaa ja räätälöidä monipuolisesti. Varren pohjalevyn alta paljastuu liitäntä erilaisille laajennusosille, kuten kolmijalalle, jalustakiinnitykselle ja laajennusvarrelle. Minikameraa voidaan käyttää joko sellaisenaan suoraan kamerasta ohjaten, yhdessä älypuhelimeen liitettynä tai erilliseen langattomaan ohjainyksikköön liitettynä, jolloin hallinta sujuu myös etäältä. Do-It-All-laajennusosassa on paikka jalustalle, Bluetooth- ja Wifi-moduuli, kaiutin, 3,5 millimetrin stereoliitäntä ja langattoman mikrofonin vastaanotin. Muita lisäosia ovat esimerkiksi solakka latausrasia, langaton mikrofonipaketti, vesitiivis kuvauskotelo, hallintapyöröohjain, laajakuvalinssit ja laajennusosa älypuhelimelle.

Älypuhelimille saatavan DJI Mimo -sovelluksen ansiosta kuvausmateriaalin käsittely ja jakaminen esimerkiksi sosiaaliseen mediaan on tehty helpoksi ja nopeaksi. Kätevän tekoälyavusteisen editointisovelluksen avulla erilaisten videoiden luominen onnistuu nopeasti vähäiselläkin osaamisella.

Hinta ja saatavuus
DJI Pocket 2 -minikamera tulee myyntiin 379 euron kuluttajahintaan. Sen lisävarusteiden suositushinnat ovat 25 – 99 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/pocket-2
www.boston.fi
https://youtu.be/JLjpHnJSpt4 (esittelyvideo 1)
https://youtu.be/AS0mduUApI0 (esittelyvideo 2)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhpsfkzQ6cNozXhJJZQ?e=EWDUPo (kuvia)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.