Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) ja Reebok julkistivat yhteistyössä Assassin’s Creed Valhalla -vaatemalliston, joka tuo pian julkaistavan toimintapelin viikinkiasenteen entistä laajemmin fanien ulottuville.

Malliston perustan luovat kolmet erilaiset lenkkarit. Zig Kinetica x ASSASSIN’S CREED VALHALLA -lenkkarit (119,95 €) ovat synkän yön, revontulten ja sinivihreän meren innoittamat. Club C Revenge x ASSASSIN’S CREED VALHALLA -lenkkareissa (89,95 €) on puolestaan vaalealla pohjalla mokkanahkainen yläreunus ja sinivihreää merta. Classic Leather Legacy x ASSASSIN’S CREED VALHALLA -lenkkareissa (89,95 €) on kylmän harmaalla pohjalla upea retroraidoitus.

Mallistoon kuuluu myös kaksi hupparia (64,95 €), lippis (27,95 €) ja sukat (14,95 €). Kaikissa tuotteissa on ASSASSIN’S CREED VALHALLA X REEBOK -logo sekä norjalaisen mytologian symboleja, kuten korppi ja kirves.

Koko mallisto on saatavana 7. marraskuuta alkaen osoitteessa https://www.reebok.com/assassinscreed_valhalla.

Vaatemallistoa esittelevän videon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/A4eFm2ueNaY.

Assassin’s Creed Valhalla julkaistaan 10. marraskuuta 2020 Xbox Series-, Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli tulee saataville UPLAY+- ja Stadia-pelipalveluihin. Peli julkaistaan myös PlayStation 5 -pelikonsolille sen julkaisun yhteydessä, 12 marraskuuta. Peli julkaistaan myöhemmin Amazon Luna -pelipalvelulle.

Assassin’s Creed IV Black Flag- ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/assassins-creed/valhalla
https://bit.ly/2y0c2EN (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.