Boston Group tuo myyntiin älykkään DJI Osmo Mobile 6 -käsivakaimen, jossa on kätevä seurantatoiminto, selkeä ohjauspaneeli, uusi sivupyörä.

DJI on vienyt suositun Osmo Mobile -tuoteperheen kehityksen uudelle tasolle ja julkaissut entistä monipuolisemman DJI Osmo Mobile 6 -käsivakaimen älypuhelimille. Se tarjoaa kuvaamiselle huikeita mahdollisuuksia, kuten kätevän automaattiseurannan, huipputasoisen kuvan vakauttamisen, nopeat muokkaustyökalut ja monipuoliset kuvaustilat. Helposti hallittava ja vaivatta mukana kulkeva käsivakain taittuu kätevästi kasaan kuljettamista varten.

Älykkään vakautusjärjestelmän ansiosta liikkuva videokuva sekä valokuvat ovat vakaita ja laadukkaita kuvaustilanteesta riippumatta. Kehittyneellä ActiveTrack 5.0 -seurantaominaisuudella on helppoa kuvata kohdetta myös nopeasti liikkuessa.

iPhone -yhteensopivalla Quick Launch -pikakäynnistyksellä DJI Osmo Mobile 6 on aiempia malleja nopeampi ottaa käyttöön. Pikakäynnistys mahdollistaa nopean kuvaamisen ilman alkuvalmisteluita, jolloin yllättävätkin kuvaustilanteet sujuvat vaivatta.

Taitettuna käsivakain mahtuu kämmenelle ja on helppo laittaa laukkuun, reppuun tai taskuun. Magneettisella kiinnitysjärjestelmällä puhelin kiinnittyy paikoilleen jämäkästi ilman työkaluja jopa käsineet kädessä. Kiinnitysmekanismi myös suojaa puhelinta mahdollisilta kolhuilta ja on yhteensopiva useimpien älypuhelinmallien kanssa.

Kahvassa olevan tilapaneelin ja painikkeen ansiosta akun varaustason tarkistaminen ja neljän vakaustilan vaihtaminen käy nopeasti. Kahvassa olevan sivupyörän avulla voi ohjata puhelimen zoomausta aiempaa sulavammin.

Kätevän kahvan sisään menevän teleskooppimaisen jatkovarren ansiosta kuvien ottaminen onnistuu myös korkealta sekä paikoista, joihin kuvaaja ei voi itse mennä. Tämä tarjoaa ainutlaatuisia kuvakulmia ja kuvausmahdollisuuksia innovatiivisella tavalla. Lisäksi kahva on avattavissa kolmijalaksi, jolloin sitä voidaan käyttää tukevana kuvausjalustana esimerkiksi pöytätasoilla.

Kuvanvakaimen eri kuvaustilat ja kuvan rajaaminen sekä editointi on tehty helpoksi DJI Mimo -sovelluksella. Sen automatiikka ja monipuoliset ominaisuudet auttavat sekä videoinnissa ja valokuvissa että kuvatun materiaalin jälkikäsittelyssä ja viimeistelyssä sosiaaliseen mediaan jakamista varten. Erilaisten esiohjelmoitujen kuvaustilojen ja muiden ammattilaistason ominaisuuksien ansiosta lopputulos on upeaa.

Ammattimaisia kuvausmahdollisuuksia ovat muun muassa elokuvamaiset tarkennustoiminnot taustasiirtymällä, hidastetut ja nopeutetut videotallennukset sekä monipuoliset panoraamakuvat kloonaustoiminnoilla. Lisäksi sovellus osaa antaa vinkkejä kuvaustyöhön kuvauksen aikana.

Käteviä lisätarvikkeita ovat magneettinen DJI OM Fill Light Phone Clamp -pidike sisäänrakennetulla lisävalolla ja langaton DJI Mic -mikrofonijärjestelmä latauskotelolla. Näiden avulla onnistuvat sekä parempi hämäräkuvaus että korkealuokkaisen äänen taltiointi.

Hinta ja saatavuus
DJI Osmo Mobile 6 tulee heti myyntiin 179 euron kuluttajahintaan. Käsivakaimen mukana toimitetaan magneettinen kiinnitysmekanismi, kolmijalka, latausjohto ja säilytyspussi. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/osmo-mobile-6
www.boston.fi
https://youtu.be/GwUiSpcEFoE (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMQ49fyJtH2QKXMmyQ?e=gceop4 (kuvia)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.