Boston Group tuo myyntiin luujohdintekniikkaa hyödyntävät ja täysin vesitiiviit Shokz OpenSwim -urheilukuulokkeet sisäisellä musiikkisoittimella.

Shokz on luujohdintekniikalla toimiviin urheilukuulokkeisiin ja kuulokemikrofoneihin erikoistunut valmistaja. Luujohdinkuulokkeiden erikoisuus on siinä, että ne toistavat äänet kuuloluita pitkin jättäen näin korvat paljaaksi ympäristön ääniä varten. Tämä mahdollistaa myös täysin vesitiiviit ja sukelluskelpoiset OpenSwim-urheilukuulokkeet. Uinti- ja sukellussoveltuvuutensa ansiosta näitä voisi kutsua myös uintikuulokkeiksi tai vedenpitäväksi musiikkisoittimeksi.

Pienikokoiset ja täyslangattomat OpenSwim-urheilukuulokkeet perustuvat aiemmin julkaistuun Xtrainerz-kuulokemalliin, mutta nyt entistäkin paremmalla tekniikalla varustettuna. Seitsemännen sukupolven luujohdinteknologiaan perustuvissa kuulokkeissa on neljä gigatavua sisäistä muistia, johon mahtuu jopa 1 200 musiikkikappaletta. Kuulokkeet tukevat musiikkia MP3-, WAV-, WMA-, AAC- ja FLAC-tiedostomuodoissa. Musiikin lataaminen kuulokkeisiin onnistuu helposti tietokoneen avulla. Kuulokkeet eivät ole Bluetooth-yhteensopivat eikä niillä voi kuunnella musiikkia ulkoisista äänilähteistä.

Kevytrakenteiset kuulokkeet ovat myös täysin vedenpitävät ja luokiteltu IP68-standardin tasoisiksi. Tämä tarkoittaa, että kuulokkeet kestävät jopa kahden tunnin yhtäjaksoista upotusta enintään kahden metrin syvyyteen. Kuulokkeet on myös muotoiltu tuntumaan miellyttäviltä uimalakin alla ja uimalasien kanssa.

Täyteen ladatuista kuulokkeista riittää virtaa jopa kahdeksan tunnin äänentoistoon, joten virtaa riittää helposti pitkänkin harjoittelun tarpeisiin.

Kuulokepakettiin sisältyy kuulokkeiden lisäksi latausjohto ja uintiin tarkoitetut korvatulpat sekä silikonista ja kumista valmistettu säilytyskotelo.

Hinta ja saatavuus
Shokz OpenSwim -urheilukuulokkeet tulevat myyntiin välittömästi 159 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://shokz.com/products/openswim
www.boston.fi
https://youtu.be/JaF5moS0zTQ (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMZyqGtyS5NMqPolgw?e=yJ1KwF (kuvia)

Shokz
Shokz tuo patentoidun luujohdintekniikan urheilu- ja Bluetooth-kuulokkeisiin kuluttajaystävälliseen hintaan. Alkujaan armeijakäyttöön ja lainvalvontaan luotu teknologia esiteltiin ensi kerran Voxtechin toimesta vuonna 2001. Korkeatasoisen ääniteknologian ja kuulokemuotoilun ansiosta Shokz-kuulokkeet ovat ensiluokkainen valinta musiikista nauttivalle liikkujalle. Perustamisvuodestaan 2011 lähtien Shokz on omistautunut kehittämään tuotteita, joissa tilannehavainnointi ja turvallisuus ovat tärkeässä roolissa. Lisätietoja osoitteessa www.shokz.com.

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.