Boston Distribution tuo myyntiin DJI Mavic Mini -kuvauskopterin. Se on valmistajansa kevyin ja pienikokoisin kokoon taittuva kuvauskopteri, jolla sujuu niin harrastelennätys kuin videokuvaaminenkin.

Vain 249 grammaa painava Mavic Mini edustaa kuvauskoptereiden kiistatonta kärkeä lennätettävyytensä ja akunkestonsa ansiosta. Sen ainutlaatuinen kokoon taittuva runko tekee siitä myös pienikokoisen mukaan otettavaksi. Lisäksi Mavic Mini on helppo ja turvallinen lennättää. Se onkin oivallinen kopteri päivittäiseen käyttöön lähes missä tahansa.

Mavic Mini hyödyntää DJI:n pitkää kokemusta muiden Mavic-koptereiden parissa. Näihin lukeutuvat suurta suosiota saaneet Mavic Pro, Mavic Air ja Mavic 2, jotka ovat kaikki tulleet tunnetuiksi erinomaisista lento-ominaisuuksista, korkeatasoisesta tekniikasta ja kevyestä rungosta. Mavic Mini hyödyntää myös ”isovelimalleistaan” tuttua turvateknologiaa, joka varoittaa lennättäjää kopterin lennättämisestä turvattomille alueille. Lisäksi kopterissa on sisäänrakennettu lentokorkeudenesto ja automaattinen paluutoiminto, jotta kopteri osaa palata lähtöpisteeseen mikäli yhteys kopterin ohjaimeen häviää tai mikäli akun virta alkaa olla riittävän alhainen.

Keveytensä ja korkeatasoisten roottoriensa ansiosta Mavic Mini kykenee jopa 30 minuutin yhtäjaksoiseen lentoaikaan. Wi-Fi-yhteys takaa luotettavan yhteyden kopterin ohjaimeen ja viiveettömän teräväpiirtoisen videokuvan. Kopterin GPS-vastaanottimet ja alaspäin suunnatut näköanturit mahdollistavat kopterin tarkan lennättämisen niin paikoillaan kuin liikkeessä ulko- ja sisätiloissa.

Mavic Minin korkeatasoinen kamera kuvaa videota 2,7K-tarkkuudella 30 kuvan sekuntinopeudella ja täysteräväpiirtoista 1080p-videota 60 kuvan sekuntinopeudella. Valokuvia kopteri ottaa 12 megapikselin tarkkuudella. Kolmiakselinen gimbaali mahdollistaa vakaan ja tärinättömän kuvaamisen nopeassakin liikkeessä. DJI Fly -sovelluksen ansiosta kuvista ja videoista saa helposti ammattitasoisia, joita voidaan vaivatta jakaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Erityiset kuvausoppaat ja esimääritetyt muokkausasetukset auttavat kuvien ja videoiden viimeistelyssä.

Kopterissa on myös erilaisia kuvaustiloja, joilla voi ottaa elokuvamaisia otoksia tai määrittää se esimerkiksi kiertämään kohdetta tietyllä etäisyydellä. Perusasetuksilla kuvaaminen on helppoa myös aloittelijoille, kun taas kokeneemmille lentäjille ja kuvaajille löytyy edistyneempiä toimintoja erilaisin kuvausmahdollisuuksin.

Mavic Miniä voidaan täydentää erilaisin lisävarustein, joita ovat muun muassa erilaisia tarroja sisältävä DJI Creative Kit -paketti ja roottorisuojat lisäturvaa antamaan. Myös erillinen latausasema ja kantolaukku helpottavat paljon kopteria lennättävän harrastusta.

Hinta ja saatavuus
DJI Mavic Mini tulee myyntiin 11. marraskuuta 399 euron hintaan. Mavic Mini -kuvauskopterin mukana toimitetaan käsiohjain, kopterin ladattava akku, ylimääräiset roottorilavat ja kaikki lennättämiseen ja käyttöön tarvittavat työkalut ja johdot. Mavic Mini Fly More Combo sisältää kaikki peruspaketin osat ja varusteet sekä 360 asteen roottorisuojan, kaksisuuntaisen latausyksikön, kaksi lisäakkua, kolme roottorilapapakettia ja kantolaukun. Mavic Mini Fly More Combo -paketin suositushinta on 499 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/mavic-mini
www.boston.fi
https://youtu.be/hS_OjalEpZI (esittelyvideo)
http://bit.ly/32ZV3N6 (kuvia)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.