Maailman johtavan oheislaitteiden valmistaja Logitechin omistama ASTRO Gaming (www.astrogaming.com) tarjoaa pelaajille huippuluokan ohjattavuutta ja räätälöitävyyttä ASTRO C40 TR -peliohjaimellaan.

Langaton ASTRO C40 TR -peliohjain on aiemmin julkaistu Yhdysvalloissa, mutta tulee nyt saataville Eurooppaan. Se on suunniteltu äärimmäinen suorituskyky, kestävyys ja laadukkaat valmistusmateriaalit etusijalla. Tournament Ready (TR) -tuoteperheen uusin jäsen on kilpapelaamiseen ja muuhun vaativaan pelaamiseen sopiva modulaarinen ja vapaasti räätälöitävä peliohjain. Se on Sony PlayStation 4 -pelikonsolille virallisesti lisensoitu peliohjain, joka on yhteensopiva myös pc-tietokoneiden kanssa.

”Tuotteemme ovat muuttaneet kilpapelaamista merkittävästi parantamalla sekä joukkueiden että yksittäisten pelaajien suorituskykyä”, kommentoi ASTRO Gamingin markkinointijohtaja Aron Drayer. ”ASTRO C40 TR -peliohjain on tämän kehityksen seuraava askel. Yli kahden vuoden kehitystyön aikana olemme saaneet palautetta ammattipelaajilta ja nyt olemme valmiita tuomaan peliohjaimemme myös eurooppalaisten pelaajien käsiin.”

Ergonomisesti muotoiltu ASTRO C40 TR -peliohjain on valmistettu laadukkaimmista komponenteista. Niiden sekä monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta peliohjain tarjoaa suorituskykyistä ja tarkkaa ohjattavuutta myös vaativissa turnaustilanteissa. Peliohjain on suunniteltu erityisesti kilpapelaajille ja muuten pelaamisensa vakavasti ottaville pelaajille. He vaativat peliohjaimelta muokattavuutta ja mahdollisuutta määritellä henkilökohtaisia asetuksia.

PlayStation 4 -peliohjaimeen perustuvien painikkeiden lisäksi ASTRO C40 TR -peliohjaimessa on erilliset alapuolella olevat takapainikkeet. Näiden verraton ergonomia ja käytännöllisyys helpottavat haastavien tilanteiden hallintaa räätälöitävän toiminnallisuutensa ansiosta. Takapainikkeisiin onkin mahdollista määritellä mikä tahansa ohjaimessa oleva toiminto halutun mukaisesti.

ASTRO C40 TR -ohjaimen analogiset ohjaintatit ja suuntaohjain ovat vaihdettavissa. Lisäksi niiden paikkoja on mahdollista vaihtaa keskenään. Ohjaintateille tulee mukana eri korkuisia vaihtopäitä. Myös ohjaimen takapainikkeet ovat vapaasti ohjelmoitavissa. Painikkeiden ja ohjaimien herkkyyttä voidaan määritellä peliohjaimen omalla ohjelmistolla. Myös liipaisinpainikkeiden liikematkaa voidaan räätälöidä mieltymysten mukaisesti. Lisäksi eri painikkeiden toimintoja voidaan vaihtaa keskenään ja peliohjaimen äänilähdön asetuksia voidaan määritellä suoraan ohjaimesta. Kaikkiaan erilaisia räätälöintimahdollisuuksia ja toimintoyhdistelmiä on valtava määrä.

Langatonta ASTRO C40 TR -peliohjainta voi halutessaan hallita myös johdolla pelikonsoliin liitettynä ohjaimena. Valinta kahden käyttötilan välillä tapahtuu helposti napinpainalluksella. Kuulokkeita varten peliohjaimessa on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, joten peliäänet ja äänikommunikaation saa vaivatta liitettyä suoraan peliohjaimeen.

Kokonaisuus on viimeistelty laadukkaalla akulla, joka tarjoaa virtaa pelaamiseen täydellä varauksella jopa 12 tunniksi. Lisäksi peliohjainpakettiin sisältyy kovakantinen kuljetuskotelo, johon mahtuvat ohjaimen lisäksi peliohjaimen vaihto-osat ja näiden irrottamiseen tarvittava työkalu.

Hinta ja saatavuus
Langaton ASTRO C40 TR -peliohjain tulee saataviille marraskuussa 199 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.astrogaming.com/en-eu/products/controllers/c40-tr-gen-1.html
https://youtu.be/F0Ngi4GUUAM (esittelyvideo 1)
https://youtu.be/yiUTcnkP33I (esittelyvideo 2)
https://youtu.be/nUnNczZBm3g (esittelyvideo 3)
http://bit.ly/322AoXe (kuvia)

ASTRO Gaming
ASTRO Gaming valmistaa korkeatasoisia pelaamiseen liittyviä oheislaitteita, joiden käyttäjinä ovat ammattipelaajat, peliliigat ja huippulaatua vaativat harrastajat. ASTRO Gaming -tuotteet tunnetaan pelikeskeisestä teknologiasta ja tekniikkavetoisista ratkaisuista, jotka nauttivat kasvavasta suosiosta peliyhteisöissä ympäri maailman. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.astrogaming.com/en-eu.