DJI Mavic 3 Pro

Boston Group tuo myyntiin kuluttajille suunnattujen kuvauskopterien DJI Mavic 3 Pro -lippulaivamallin, joka on maailman ensimmäinen kolmoiskameralla varustettu kuvauskopteri.

Kolmoiskamerajärjestelmällä varustettu DJI Mavic 3 Pro -kuvakopteri sisältää yhden Hasselblad- ja kaksi teleobjektiivia, 43 minuutin lentoajan akun, monisuuntaisen väistötekniikan sekä kahdenksan kilometrin kantaman.

Lippulaivakopterissa on uuden sukupolven kuvausominaisuudet kolmoiskamerajärjestelmän ansiosta. Objektiivien 24, 70 ja 166 millimetrin polttovälien avulla kuka tahansa voi kuvata luovia huipputason videoita ja valokuvia. Olipa kyseessä ympäristön kuvaaminen laajakulmaisella näkymällä tai kohdistaminen yhteen tiettyyn kohteeseen, erilaiset kameraobjektiivit tuovat kuvaajalle täyden hallinnan oman ainutlaatuisen tarinansa kertomiseen.

DJI Mavic 3 Pro -kuvauskopterin pääkamerana toimii edelleen 4/3 CMOS Hasselblad -objektiivi. Se tukee 12-bittisiä RAW-kuvia jopa 12,8 askeleen alkuperäisellä dynaamisella alueella tarjoten unohtumattomia yksityiskohtia. Lisäksi HNCS-väritekniikka tallentaa tarkasti kaikki ihmissilmän havaitsemat värit, jotka mahdollistavat kadehdittavan laadukkaat kuvat ilman jälkituotantoa ja monimutkaisia ​​värien esiasetuksia. Kamera kykenee jopa 5,1K-videotallennukseen 50 kuvan sekuntinopeudella tai DCI 4K -videotallennukseen 120 kuvan sekuntinopeudella. Lisäksi miljardin sävyn 10-bittinen D-Log M -väriprofiili herättää kuvat ja videot eloon upeasti.

Kuvauskopterin keskikokoinen teleobjektiivi vastaa 70 millimetrin kinokameraa ja sopii useisiin kuvaustilanteisiin sen 1/1,3 tuuman CMOS-kennon ja kolminkertaisen optisen tarkennuksen avulla. Se pystyy kuvaamaan 48 megapikselin valokuvia ja tallentamaan 4K-videota 60 kuvan sekuntinopeudella D-Log M -väriprofiililla. Se tuo ainutlaatuisen syvyyden ja tilan tunteen, joten kamera on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat ihastuttaa katsojiaan upeilla Hyperlapse-videoilla.

Toinen teleobjektiivi vastaa 166 millimetrin kinokameraa ja tehostaa kopterin kuvauskykyjä 1/2 tuuman CMOS-kennolla ja f3.4-aukolla. Se tukee 4K-videotallennusta 60 kuvan sekuntinopeudella seitsenkertaisella optisella tarkennuksella ja 12 megapikselin valokuvilla. Hybriditarkennus mahdollistaa jopa 28-kertaisen suurennoksen, jonka ansiosta kopteria ei tarvitse lennättää lähellä haastavia kohteita.

DJI Mavic 3 Pro -kuvauskopterin ja ohjaimen välinen langaton O3+ -yhteys mahdollistaa reaaliaikaisen videokuvan lähettämisen 1080p-tarkkuudella 60 kuvan sekuntinopeudella. Lentäminen on myös turvallista, koska kuvauskopteri ehkäisee törmäykset edestä, takaa, alta ja yläpuolelta. Kehittyneen APAS 5.0 -järjestelmän ansiosta esteiden väistely onnistuu myös kovassa vauhdissa. Ohjaaja voi lennättää kopteria jopa 43 minuuttia yhdellä latauksella.

DJI Mavic 3 Pro Cine -kopterimalli tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot ammattimaisille kuvaajille. Kaikki kolme kameraa tukevat Apple ProRes 422 HQ-, Apple ProRes 422- ja Apple ProRes 422 LT -videoformaatteja. Kopterissa on myös sisäänrakennettu yhden teratavun SSD-tallennustila ja 10 gigabitin Lightspeed-kaapeli, jotka helpottavat ammattimaista työprosessia.

DJI Mavic 3 Pro -kuvauskopteriin voi hankkia monia lisätarvikkeita, joiden avulla lennättäminen on entistä mukavampaa ja turvallisempaa. Tarjolla on monipuolinen valikoima säilytys-, lataus- ja suojaustarvikkeita sekä linssejä ja ND-suotimia. Pro-malli on myös yhteensopiva monien aiempien Mavic 3 -tarvikkeiden kanssa, kuten DJI RC Pro-, DJI RC- ja DJI RC Motion 2 -ohjaimien sekä DJI Goggles Integra- ja DJI Goggles 2-lentolasien kanssa.

Hinta ja saatavuus

DJI Mavic 3 Pro tulee myyntiin neljänä eri versiona. DJI Mavic 3 Pro (DJI RC) tulee myyntiin 2 169 euron kuluttajahintaan ja se sisältää kuvauskopterin lisäksi näytöllisen DJI RC -ohjaimen. DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC) tulee myyntiin 2 899 euron kuluttajahintaan ja se sisältää kuvauskopterin ja näytöllisen DJI RC -ohjaimen lisäksi kaksi lisäakkua, niiden 100 watin latausyksikön, kuusi roottorilapaa, ND-suodatinsetin ja kantolaukun. DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO) tulee myyntiin 3 619 euron kuluttajahintaan ja se sisältää kuvauskopterin ja ammattitason näytöllisen DJI RC PRO -ohjaimen lisäksi kaksi lisäakkua, niiden 100 watin latausyksikön, kuusi roottorilapaa, ND-suodatinsetin ja kantolaukun. DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo tulee myyntiin 4 769 euron kuluttajahintaan ja se sisältää Cine-kuvauskopterin ja ammattitason näytöllisen DJI RC PRO -ohjaimen lisäksi kaksi lisäakkua, niiden 100 watin latausyksikön, kuusi roottorilapaa, ND-suodatinsetin ja kantolaukun.

Lisätietoja

www.dji.com/fi/mavic-3-pro
www.boston.fi
https://youtu.be/r5kukRMmZNI (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viYk_EaNCljTH7csADQ?e=AdE6rg (kuvia)

DJI

DJI on maailman johtava siviilikäyttöön suunniteltujen kuvauskoptereiden ja monenlaisen muun kuvaustekniikan kehittäjä. DJI:n valmistamat henkilökohtaiseen ja ammattikäyttöön suunnitellut kopterit, kamerat ja kuvanvakautustuotteet ovat luotettavia ja helppoja käyttää kaikissa tilanteissa ja ympäristöissä. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.