FS22_ContentUpdate6

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatilasimulaatio laajenee ilmaisella lisäosalla paalaimin ja traktorein.

Huippusuositun pelin kuudes ilmaispäivitys sisältää yhteensä kuusi ilmaista työkonetta, joilla innokas virtuaalimaanviljelijä pääsee tositoimiin. Farming Simulator 22:n uusin päivitys sisältää paalaimia ja työkoneita tunnetuilta merkeiltä, kuten Fendt ja Massey Ferguson.

Massey Ferguson tuo mukanaan sekä paalaimia että traktoreita. Viimeksi mainittuja ovat tehokkaat työjuhdat eli Massey Ferguson MF 6S- ja MF 7S Series -traktorit, joilla hoituu muun muassa paalaimien liikuttelu. MF RB 4160V Protec tuottaa isokokoista pyöröpaalia ja huipputehokas MF 2370 Ultra HD isokokoista neliöpaalia.

Lisäksi mukana ovat modernit ja innovatiiviset Fendt Rotana 160 V Combi- ja Fendt Squadra 1290 N UD -paalaimet, joilla saa aikaan sekä kaunista että kätevää pyörö- ja neliöpaalia. Näiden kuuden laitelisäyksen ansiosta virtuaalinen paalaus sujuu leikiten.

Samalla Farming Simulator 22 laajenee entisestään ja myynnissä on toisen pelivuoden kausikortti. Siihen sisältyy ilmaisten lisäosien lisäksi neljä isompaa lisäosapakettia sekä kokonainen lisäosa. Lisäksi pelin ModHub-palvelusta löytyy paljon lisää käyttäjien tekemiä pelimodeja, jotka tarjoavat paljon lisäsisältöä jo muuten täyteläiseen pelikokemukseen.

Pelipäivityksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/5rTVcLzqJP4.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Nämä vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 sisältää myös uudenlaiset pelikartat täynnä tekemistä. Peruspeli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 Platinum ovat saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO0VKEz3cJK6lih3gQ?e=tDH0Lh (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.